Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dobré správy pre vodičov: D1 je pri Blatnom v smere z Trnavy do Bratislavy prejazdná

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ZSPS)

TRNAVA/BRATISLAVA – Po tom, ako Národná diaľničná spoločnosť (NDS) vo štvrtok 23. novembra dopoludnia začala s postupným sprejazdňovaním križovatky Blatné, pristúpila v piatok s presmerovávaním dopravy aj v smere Bratislava - Trnava.

Doprava bude počas víkendu vedená minimálne v dvoch jazdných pruhoch z dôvodu maľovania vodorovného dopravného značenia. Ako posledné sa budú spúšťať južné vetvy križovatky, zjazd z diaľnice v smere od Bratislavy na Senec a Blatné a výjazd na diaľnicu od Senca a Blatného na Trnavu. Je to o mesiac skôr, ako predpokladal pôvodný plán výstavby.

"Vo štvrtok sme postupne presmerovávali dopravu v smere z Trnavy do Bratislavy do dvoch jazdných pruhov. Spustili sa aj severné vetvy križovatky, teda zjazd z diaľnice v smere od Trnavy na Senec a Blatné a výjazd na diaľnicu zo Senca a Blatného na Bratislavu. V noci sa doprava v tomto smere presmerovala už do troch jazdných pruhov. Odstránili sme tiež dočasné oceľové zvodidlá a začali s maľovaním vodorovného dopravného značenia," informovala hovorkyňa NDS Michaela Michalová.

Viac o téme: DiaľnicaBratislavaTrnavaBlatné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu