Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poslanec Ivan Šaško z SNS: Dcéra pracuje na ministerstve, syn riadi poisťovňu

Poslanec Šaško má veľmi šikovné deti.
Poslanec Šaško má veľmi šikovné deti.

DOLNÝ KUBÍN - Novému Času sa podarilo nájsť rodinku, ktorej sa darí. Tentoraz u národniarov. Poslanec NR SR, primátor Tvrdošína a poslanec žilinského VÚC Ivan Šaško je nielen superman, ktorý všetko stíha, ale aj supertatko.

Odkedy je SNS vo vláde, sa tak dobre ako jemu vodí aj jeho deťom Petrovi (34) a Kataríne (30).

Dcéra Katarína Šašková šéfuje sekcii environmentálnych programov a projektov na ministerstve životného prostredia u Šaškovho straníckeho kolegu z SNS Jaroslava Izáka. Pošťastilo sa aj jej bratovi Petrovi. Ten robí kariéru v štátnej Všeobecnej zdravotnej poisťovni (VŠZP). „Výberové konanie na post riaditeľa pobočky Dolný Kubín sa ešte nekonalo a od 1. 5. 2007 je poverený riadením pobočky MUDr. Peter Šaško,“ potvrdila nám hovorkyňa VŠZP Petra Balážová.

Ivan Šaško bráni syna tým, že netreba vraj z toho robiť kovbojku. „Treba sa na vec pozerať normálne. A nepýtať sa mňa ako otca. Ja s ním nemám nič spoločné. To sa koho ešte budeme pýtať, starej matere?“ povedal Šaško. Syn si brúsi zuby na riaditeľskú stoličku v čase, keď sú národniari vo vláde.

„Je poverený, veď to je nič. Tam sú veci zo zákona. Musí prejsť praxou. Tam si zabetónovali pozície, že musí mať ročnú prax,“ vysvetlil Šaško. Zároveň označil takýto postup za „chorý“. „Robil tam nejaký dôchodca, ktorý už bol neschopný sklerotik, ale to nikomu neprekáža,“ tvrdí.

Okomentoval aj kariéru svojej dcéry. Tá sa vraj roky pozná so Slotom. „Skúste to trošku normalizovať a zbytočne neprovokovať národ takýmito hlúposťami,“ uzavrel Šaško.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu