Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Teroristický poplach na letisku Schwechat, šéf SDKÚ v ohrození: VIDEO drámy z lietadla!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tip čitateľa)

VIEDEŇ - Dráma na letisku! Pavol Frešo zažil napäté chvíle tesne pred odletom z rakúskeho Schwechatu. Z ničoho nič začal vyvádzať neznámy pasažier, ktorého musela spacifikovať až polícia.

Podľa našich informácií sa dotyčný pred odletom odmietol pripútať, lebo nebol spokojný so svojim sedadlom. Ako sa nám podarilo zistiť, letušky si s ním nevedeli dať rady a museli zavolať policajtov. Tí ho spacifikovali a vyviedli preč. Celej situácii prihliadal aj sám Frešo.

Policajti na palube lietadla museli muža vyviesť
Zobraziť galériu (3)
Policajti na palube lietadla museli muža vyviesť  (Zdroj: Tip čitateľa)

Následne museli letušky skontrolovať celé lietadlo, prehľadať sedadlá a všetky odkladacie skrinky z toho dôvodu, aby sa uistili, že pasažier tam náhodou nenechal nejaký nebezpečný predmet či, nebodaj, bombu.

Teroristický poplach na letisku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tip čiateteľa, )

A ako to prežíval Frešo, ktorý bol v tom čase na palube? "Každý má v takýchto chvíľach obavy, no rakúska polícia zasiahla ako obvykle veľmi profesionálne a pasažiera vyviedli z lietadla," povedal nám o napätých momentoch.

Dráma na Schwechate/zvuk

Frešo práve teraz letí na konferenciu do Madridu, kde je stretnutie Európskej ľudovej strany, do ktorej patrí aj strana SDKÚ. Na stretnutí sa zúčastnia aj regionálni politici. Predseda SDKÚ a bratislavský župan sa na nej chystá vystúpiť.

Viac o téme: TeroristaLietadloPavol FrešoSDKÚLet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu