Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Dramatická naháňačka po lese: Muž sa vzdal, rodine sa vyhrážal, že všetkých vystrieľa!

Muž sa vzdal dnes predpoludním Zobraziť galériu (2)
Muž sa vzdal dnes predpoludním (Zdroj: Foto: SITA)

LOŠONEC - Od včera boli trnavskí policajti na nohách. Pátrali po 58-ročnom mužovi, ktorý sa vyhrážal členom rodiny, že ich vystrieľa a následne odišiel z domu. Po niekoľkohodinovej pátracej akcii sa napokon sám vzdal.

Väčší počet policajtov pátral v lesoch v okolí Lošonca v okrese Trnava po mužovi, ktorý sa vyhrážal vlastnej rodine. "Muž je podozrivý zo spáchania trestného činu nebezpečného vyhrážania. Vyhrážal sa zastrelením seba, resp. každého, kto sa k nemu priblíži," informovala hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová.  

FOTO Dramatická naháňačka po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: SITA)

Do pátrania po ňom bolo nasadených asi 80 policajtov a špeciálna technika. Okolie Smoleníc prehľadávali policajti aj za pomoci vrtuľníka z Leteckého úradu ministerstv vnútra SR. Policajtom pomáhali diaľkovo ovládané drony, ktoré monitorovalil lesy. Muži zákona pracovali opatrnene, pretože existovalo podozrenie, že hľadaný je ozbrojený.

Pátracia akcia trvala až do dnešného dňa, keď sa muž predpoludním vzdal. Kukláči ho previezli na oddelenie polície v Trstíne, kde ho vypočúvajú. Zbrane, ktoré mal tak v legálnej, ako aj v nelegálnej držbe, polícia zaistila.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu