Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragická nehoda pri Šamoríne: Na koľajniciach ležal človek, vlak ho prešiel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

VEĽKÁ PAKA – K tragickej dopravnej nehode došlo v stredu večer (8.10.) na železničnej trati medzi Bratislavou a Dunajskou Stredou pri obci Veľká Paka v okrese Dunajská Streda.

„Môžem potvrdiť, že o 17.50 h vlak zrazil osobu ležiacu na koľajniciach. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre usmrtenie, pričom obhliadajúci lekár vylúčil cudzie zavinenie. Vzhľadom na citlivosť prípadu viac informácií poskytnúť nemôžeme,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Podľa očitých svedkov muž nemal šancu na prežitie a pravdepodobne išlo o samovraždu. Zrýchlený osobný vlak na železničnej stanici Veľká Paka nestojí. Rušňovodič nehode nemohol zabrániť. Cestujúci si zrážku ani nevšimli, ale rušňovodič alarmoval záchranárov a políciu. Po hodine došli aj náhradné autobusy. Premávku na koľajniciach obnovili krátko pred 21.00 h. 

Ako zistila webová stránka Parameter, 46-ročný muž mal doklady u seba a pochádzal z mestskej časti Šamorín – Mliečno. „Podľa našich zistení ide o Tibora L., ktorý pravdepodobne na miesto došiel na bicykli. Nevylučuje sa ani to, že k nešťastiu došlo pod vplyvom alkoholu, nakoľko našli u neho fľašu vína,“ píše internetová stránka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu