Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Havária autobusu MHD v Banskej Bystrici: Šofér mal asi zdravotné problémy

Autobus dostal na ceste šmyk a spadol do potoka Zobraziť galériu (9)
Autobus dostal na ceste šmyk a spadol do potoka (Zdroj: Tip čitateľa)

BANSKÁ BYSTRICA - Dopravná nehoda autobusu sa stala dnes ráno v širšom centre Banskej Bystrice. Autobus mestskej hromadnej dopravy prerazil zvodidlá a skončil prednou časťou v potoku pri križovatke, smerom na Strieborné námestie. Šofér (59) autobusu, ktorý sa pri nehode zranil, mal podľa polície zrejme zdravotné problémy.


Vaše tipy


Ako nás informoval hovorca záchranárov Boris Chmel, k havárii došlo krátko po 7:00. V autobuse v čase nehody našťastie neboli žiadni cestujúci. "Zranil sa jeden človek, vodič autobusu (roč. 1953). Ten bol s viacpočetnými zraneniami prevezený na traumatologické oddelenie nemocnice v Banskej Bystrici," povedal.

 

Havária autobusu MHD v
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

 

Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Banskej Bystrici Erika Piatera na miesto vyslali tri hasičské posádky z Banskej Bystrice. Ako informovala policajná hovorkyňa Jana Vrbická, šofér našťastia utrpel len ľahké zranenia. "Pri dopravnej nehode vodič utrpel ľahké zranenia. Na zistenie alkoholu vodičovi odobrali krv. Škodu odhadli na viac ako 200-tisíc eur," dodala policajná hovorkyňa. Príčinu dopravnej nehody vyšetrujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu