Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nepochopiteľná smrť obľúbeného Dávida (†17): Roztiahol ruky a čakal na vlak

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

HUMENNÉ – Obrovská tragédia postihla dedinku Ľubiša pri Humennom, kde obzvlášť tragicky zahynul len 17-ročný miestny chlapec. Dávid, ktorý bol vraj medzi kamarátmi veľmi obľúbený, ešte na Vianoce zdobil stromček v kostole a po dedine roznášal betlehemské svetlo. Na Nový rok sa však z nepochopiteľných dôvodov postavil na koľaje, kde roztiahol ruky a počkal na smrť. O smutnom prípade informovala Tv JOJ.

Hrozné nešťastie, ktoré zasiahlo celú obec, si nedokáže nikto vysvetliť. Tínedžer plný života sa zo dňa na deň rozhodol skoncovať so životom. Na koľaje železničnej zastávky Ľubiša vošiel po oslavách Nového roka. Roztiahol ruky a čakal na prichádzajúci vlak.

Rušňovodič, ktorý smeroval z Humenného do Medzilaboriec, už nedokázal tragédii zabrániť. Pri zrážke s niekoľkotonovým kolosom utrpel Dávid zranenia, ktoré neboli zlučiteľné so životom. „Po príchode záchranárov mladý muž nedýchal, nemal pulz, nejavil žiadne známky života. Pri nehode utrpel rozsiahle polytraumaticke poranenia,“ uviedla hovorkyňa skupiny Falck Alena Lacyková-Krčová.

Prečo sa silne veriaci a v kolektíve veľmi obľúbený mladík rozhodol odísť z tohto sveta, ostáva veľkou záhadou. Počas vianočných sviatkov nič nenasvedčovalo tomu, že by mal akékoľvek problémy. Na Štedrý deň pomáhal v kostole ozdobovať vianočný stromček a po domoch v obci roznášal betlehemské svetlo.

Aj keď tragédia sa odohrala na Silvestra, Dávid vraj veľa nepil a pred zúfalým krokom ešte stihol svojmu krstnému zaželať všetko dobré k Novému roku. Tínedžer pochádzal z nábožensky založenej rodiny a v apríli mal mať birmovku, na ktorú sa mu rodičia chystali kúpiť nový oblek. Namiesto toho však budú musieť strojiť pohreb.

Smutný prípad polícia naďalej vyšetruje. Cudzie zavinenie predbežne vylúčili, no presnú príčinu jeho tragickej smrti určí až pitva. Policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu