Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Celebrity na exkluzívnych drinkoch: Piercingy na BRADAVKÁCH a Šebestová konečne BEZ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar )

BRATISLAVA - Vo štvrtok večer sa v priestoroch známeho bratislavského hotela konal luxusný event. Práve tam sa totiž nachádza exkluzívny coctail bar, aký nikde inde na Slovensku nenájdete. Výnimočnú udalosť mala pod taktovkou Miss Slovensko 2007 - Veronika Vágnerová, no a okrem nej sa na tomto evente objavilo aj veľké množstvo ďalších celebrít. Pozrite sa, ako to tam vyzeralo!

Predstavenie nového menu výnimočných koktejlov si nenechali ujsť Emma Drobná, Alena Pallová, či missky Daniela Vojtasová a Magdaléna Šebestová. Práve tá mala nedávno nepríjemnú nehodu na kolobežke, po ktorej skončila s potrhanými väzmi na pravej nohe.

Vo štvrtok večer však mala veľký dôvod na radosť! Vôbec prvýkrát prišla do spoločnosti bez ortézy a ako nám prezradila, dole ju dala práve v ten deň a konečne si mohla aj zašoférovať. Nohu mala síce ešte trochu opuchnutú a z toho dôvodu si nemohla obuť vysoké podpätky, no aj napriek tomu, že prišla v pohodlných šľapkách, vyzerala očarujúco. 

Galéria: Veľká galéria z ochutnávky koktejlov

Celebrity na exkluzívnych drinkoch:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar )

Zahanbiť sa nedala ani hostiteľka večera - Veronika Vágnerová. Tá opäť predviedla elegantný, no zároveň sexi outfit, pričom vďaka krátkej sukni vynikali jej štíhle a dlhé nohy. No a keď už sme pri outfitoch, do očí udierali aj ďalšie dámy. Za zmienku stojí napríklad speváčka Barbora Hazuchová, ktorá sa predviedla v trblietavých zlatých mini. 

Najväčším úletom večera bol jednoznačne top, ktorý zvolila influencerka Jana Kočišová. Všetci mohli nechať oči na jej hrudníku a niet sa čo čudovať. Tričko malo potlač nahého poprsia s opiercingovanými bradavkami. Zaujímavé kúsky predviedli aj ďalší celebritní hostia, viac už však uvidíte v našej galérii vyššie! 

Celebrity na exkluzívnych drinkoch: Piercingy na BRADAVKÁCH a Šebestová konečne BEZ! (Zdroj: Tomáš )

Viac o téme: Magdaléna ŠebestováAlena PallováVeronika Vágnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu