Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Slovensko má nového Mistra: Najkrajším mužom Slovenska je Adam!

Šerpu novému Mistrovi Slovenska odovzdal Jozef Oklamčák
Šerpu novému Mistrovi Slovenska odovzdal Jozef Oklamčák (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovensko má nového Mistra Slovenskej republiky, ktorý pocestuje na medzinárodnú súťaž do Poľska!

Novým Mistrom Slovenskej republiky sa stal 26-ročný Adam Palkovič, ktorý pochádza z obce Kúty na Záhorí. Meria 188 centimetrov a od detstva je športovcom. Aktuálne sa venuje fitness, kde pôsobí aj ako tréner. „Mám veľmi príjemné pocity a som nadmieru šťastný. Veľmi si vážim tento titul. Verím, že ho využijem naplno. Chcel by som uspieť vo svete. Po fyzickej stránke sa pripravujem každý deň, pretože denne cvičím. Ostatné ešte doladím,“ hovorí s úsmevom Mister Slovensko Adam Palkovič.

Slovensko má nového Mistra: Najkrajším mužom Slovenska je Adam! (Zdroj: NL/TH)

Šerpu novému Mistrovi odovzdal riaditeľ súťaže Jozef Oklamčák, ktorý je majiteľom licencie pre Slovenskú republiku. „Výber bol veľmi komplikovaný, pretože na Slovensku máme veľa sympatických mužov. Vyberali sme z 22-och kandidátov, ktorí prejavili záujem. Zvíťazil Adam, ktorý bude reprezentovať Slovenské republiku na svetovej súťaži Mister Supranational 2024. Mister by mal byť sympatický, ale aj s vypracovanou postavou. Adam na mňa povahovo aj charakterovo pôsobí veľmi pozitívne,“ vysvetľuje Jozef Oklamčák, riaditeľ súťaže Mister Slovensko, zakladateľ Miss Slovensko a prezident  ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA.

Na ošerpovaní nechýbal ani módny dizajnér Jozef Grondžák z LOMBARDI FASHION HOUSE, ktorý Mistrov už niekoľko rokov nielen vyberá, ale aj oblieka. „Už po niekoľkýkrát som súčasťou výberu Mistra Slovenskej republiky. Tohtoročný Mister vyzerá dobre, podľa mňa má šancu umiestniť sa v medzinárodnej súťaži aj v prvej päťke. Obliekať pánov do súťaže Mister je pre mňa vždy veľká česť.“

Galéria: Novým Mistrom Slovenska sa stal Adam Palkovič

Viac o téme: Jozef OklamčákJozef GrondžákMister SlovenskaAdam Palkovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu