Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Žena (33) žije v najstrašidelnejšom dome na svete: Vrkoč vlasov od vraha, interiér plný detských truhiel!

(Zdroj: Instagram/mybloodygalentine)

VIRGÍNIA – Tridsaťtriročná Beckie Ann Galentineová miluje všetko paranormálne a svoj domov naplnila množstvom strašidelných a historických artefaktov z obchodov so starožitnosťami. Patria medzi ne staré náhrobné kamene či detské truhly. Stala sa tak ženou žijúcou s najstrašidelnejšom dome na svete.

Beckie-Ann Galentineová Richmondu vo Virgínii vyrastala v rodine obchodníkov so starožitnosťami. Zamilovala si preto historické predmety a vždy ju priťahovalo čokoľvek paranormálne a strašidelné. Za posledných 10 rokov nazbierala stovky strašidelných predmetov, ktorými si vyzdobila celý svoj domov. Patria medzi ne prekliate bábiky a dokonca aj vrece detských zubov či detské truhly. 

Samotný dom je historický dom z roku 1900 – kde žije s 32-ročným partnerom a paranormálnym nadšencom Joshom Rawsonom. Ľudia im do domu dokonca posielajú predmety, ktoré kvôli zlej energii nechcú mať u seba. Mnohí Galentineovú obviňujú z toho, že jej posadnutosť smrťou nie je normálna. Samu seba však vidí ako strážkyňu príbehov a artefaktov, ktoré by sa inak stratili.

„Mám osobné kúsky, z ktorých mám pocit, že majú dušu. Nie je to poháňané hodnotou – každý kúsok pochádza od osoby, ktorá žila. Je tu toľko osobnej histórie ľudí, ktorí žili bežným každodenným životom,“ uviedla pre denník Mirror. Smrť vníma ako spomienku, a preto sa zaujíma o veci, ktoré iní považujú za strašidelné či morbídne.

V ich dome majú údajne historické zvieracie kazajky z psychiatrických liečební a tiež celé kabinety z nemocníc. „Máme strašidelný invalidný vozík z jednej z týchto nemocníc – ten, kto mi ho dal, ho nechcel mať vo svojom dome. Mám vrkoč ľudských vlasov od chlapíka, ktorý bol vo väzení za vraždu – vrkoč vyrobil z vlasov manželky svojej obete,“ priblížila. Do jej zbierky patrí aj pár bosoriek z 30. rokov 20. storočia, ktoré jej daroval iný zberateľ.

Podľa jeho slov boli bábiky také strašidelné, že ich vo svojom dome už viac nechcel. „Bola som nervózna, keď som ich prijala, a nastavila som na ne kameru – dostala som z nej upozornenie, že niekto prechádza okolo môjho domu. Nie som veľký blázon do duchov a strašenia, ale bolo to naozaj presvedčivé,“ prezradila.

Povedala však, že napriek tomu, že v jej dome sú stovky strašidelných a zlovestných predmetov, spomienky a duchovia by mali byť rešpektovaní. „Veľa ľudí hovorí, že by nemohli spať v mojom dome, ale ja sa cítim pokojne. Ak s predmetmi zaobchádzate s rešpektom, môžete s nimi bývať, hoci na začiatku je obdobie, keď sa usádzajú v novom prostredí a z času na čas sa niečo stane,“ prezradila Galentineová. „Neverím, že by sme sa mali báť paranormálnych javov. Boli to ľudia ako my a mali by sme ich ako takých rešpektovať,“ dodala.

Viac o téme: Paranormálne javyStrašidelný domBeckie Ann Galentine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu