Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Slávny spevák (74) v spoločnosti s krásnou PARTNERKOU: Mohla by byť jeho VNUČKOU!

Lionel Richie Zobraziť galériu (2)
Lionel Richie (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Vo štvrtok večer sa v New Yorku konalo inauguračné podujatie King's Trust Global Gala. Predsedal mu slávny americký hudobník, globálny veľvyslanec King's Trust a predseda skupiny Global Ambassadors Group Lionel Richie (74). V spoločnosti ho sprevádzala jeho krásna partnerka Lisa Parigi (34), ktorá by mu mohla byť vnučkou... Je totiž o 40 rokov mladšia!

Galéria: Lionel Richie

Dvojica potvrdila svoj vzťah v roku 2014, kedy mala Lisa ešte len 24 rokov a Lionel 64. Aktuálne tak tvoria pár už dlhých 10 rokov a zdá sa, že si stále výborne rozumejú. Vysmiati sa spoločne objavili na štvrtkovom inauguračnom podujatí King's Trust Global Gala, ktorého bol hudobník predsedom. Umelec je totiž okrem iného aj globálnym veľvyslancom King's Trust.

No a tak, ako bol elegantný samotný Richie, ho krásne dopĺňala aj jeho o 40 rokov mladšia partnerka. Do spoločnosti zavítala v bielych šatách so zelenými detailami, dlhé rukávy im dodávali jemnosť, vďaka čomu Lisa pôsobila ako víla a lodičkový výstrih dal vyniknúť jej dokonalému dekoltu. Bola naozaj nádherná a Lionelovi takéto garde určite závidel nejeden muž.

Sympatická kráska sa venuje modelingu a módnemu dizajnérstvu. „Je extrémne krásna. Ale čo je hlavné, je múdra a pomáha mi zvládnuť tento môj šialený život,“ vyjadril sa v minulosti o svojej partnerke Richie. Ten bol v minulosti dvakrát ženatý. Od roku 1975 do 1993 po jeho boku stála skladateľka Brenda Harvey a od roku 1995 do 2004 bol v manželstve s dizajnérkou Diane Alexander. 

Lionel Richie a Lisa Parigi
Zobraziť galériu (2)
Lionel Richie a Lisa Parigi  (Zdroj: Profimedia)

Galéria: The King's Trust Global Gala

Viac o téme: Lionel RichieLisa Parigi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu