Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Slávna modelka potešila fanúšikov: Svoju dokonalú postavu predviedla v sexi spodnej bielizni!

Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská modelka Rosie Huntington-Whiteley (37) patrí medzi najslávnejšie modelky sveta. To dokazujú aj milióny fanúšikov, ktorí ju sledujú na sociálnych sieťach. Práve im naposledy vyrazila dych najnovším príspevkom, na ktorom predviedla svoju dokonalú postavu v červenej spodnej bielizni.

Huntington-Whiteley sa modelingu venuje viac ako 20 rokov a počas tohto obdobia sa objavila v kampaniach pre tie najslávnejšie značky, ako je napríklad Victoria's Secret. Okrem toho si vyskúšala aj kariéru herečky a zahrala si vo filme Transformers 3.

Z hereckého sveta pochádza aj jej partner, ktorým je jeden z najznámejších akčných hrdinov Jason Statham. S tým sa dala dokopy v roku 2010 a počas ich vzťahu sa im narodili dve deti - syn Jack Oscar (6) a dcéra Isabella James (2).

O jej popularite hovorí aj počet fanúšikov, ktorých má len na svojom profile na sociálnej sieti Instagram takmer 20 miliónov. Práve s nimi sa pred pár dňami podelila o poriadne horúci príspevok, na ktorom sa ukázala v červenej bielizni, čím svojich sledovateľov určite potešila. 

Viac o téme: Rosie Huntington-Whiteley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu