Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Náhla SMRŤ seriálovej hviezdy (†59): Kolegov smutná správa šokovala!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Crackle)

LOS ANGELES - Vo veku 59 rokov náhle zomrela hviezda seriálov Line of Duty a Outlander Brian McCardie. O smutnej udalosti informovala jeho sestra prostredníctvom sociálnej siete. Kolegov správa šokovala a zarmútila!

Škótska hviezda sa preslávila úlohou mafiánskeho bossa Johna Thomasa "Tommyho" Huntera v televíznej kriminálnej dráme Line of Duty a nedávno sa pripojila k prequelu Outlandera, Blood Of My Blood. Herec zomrel náhle doma vo veku 59 rokov. O smutnej správe informovala jeho sestra prostredníctvom sociálnej siete X. 

Náhla SMRŤ seriálovej hviezdy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Crackle)

„S veľkým zármutkom oznamujeme, že zomrel Brian James McCardie, milovaný syn, brat, strýko a drahý priateľ,“ písalo sa v smútočnom oznámení. „Brian zomrel náhle doma v nedeľu 28. apríla. Úžasný, vášnivý herec na javisku a obrazovke, Brian miloval svoju prácu a dotkol sa mnohých životov. Odišiel príliš skoro,“ pokračovala sestra a všetkých poprosila, aby mu venovali spomienku. 

Na záver dodala, že detaily o poslednej rozlúčke budú vraj oznámené v najbližších týždňoch. Informácie o príčine jeho náhleho úmrtia nezverejnila. Smutná správa okamžite zasiahla všetkých jeho blízkych a kolegov. Tí neskrývali šok a smútok. „Sme šokovaní a hlboko zarmútený tragickous právou o náhlej smrti Briana McCardieho,“ vyjadril sa jeho agent. 

Viac o téme: Brian McCardie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu