Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kucherenko prehovorila o ZRADE v rodine: Ty ŠPINA prehnitá!

Silvia Kucherenko
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Pred pár týždňami pustili na slobodu exmanžela Silvie Kucherenko, Sergeja. Ten bol za mrežami za trestný čin porušovania povinností pri správe cudzieho majetku. Aktuálne blondínka prehovorila o osobe, ktorá ho vtedy zradila! Poriadne ostré slová.

Silvia Kucherenko sa už pár týždňov teší z toho, že jej exmanžela Sergeja prepustili z väzenia. Podnikateľ trávi teraz veľa času so svojím synom Alexandrom. Predsa boli odlúčení toľké roky, tak teraz sa mu snaží všetok čas vynahradiť. Blondínka aktuálne prehovorila o osobe, ktorá synovi zobrala otca.

Galéria: Silvia Kucherenko

Nie je žiadnym tajomstvom, že Sergeja v tom čase zradil kamarát, rodinný známy a dokonca aj Alexandrov krstný otec, Igor Vozyakov. Na Instagrame sa jej fanúšikovia pýtali, že prečo bol jej exmanžel za mrežami. „Naletel podvodnikovi Rusovi Vozyakovi, ktorý na neho vybral € úver a nesplácal to (ten Rus mal splácať). Vozyakov podvodnik. Igorko sa nakradol dosť a išiel iných zatvárať do "turmi", šikovný bol (to je jeho postup). Bol to spor 2 podnikateľov. Nie so štátom spor, žiadne dane nič,“ vysvetlila svojmu sledovateľovi a pokračovala.

„Igor Vozyakov, ty podvodník špinavý prašivý, nikdy ti to neodpustím, že si zobral chlapcovi otca na 9 rokov, ty špina prehnitá! Aj tí nech si spytujú svedomie, čo pridali ruku k dielu, vedia. Ale verím, že karma funguje,“ dodala. S Vozyakovom sa aj navštevovali, v minulosti boli obaja za ním v Španielsku, kde v tom čase vlastnil luxusnú vilu. Keď odchádzali, tak ruský boháč navrhoval, aby tam Silvia ostala, s čím, samozrejme, nesúhlasila. „Mohol to byť jeden zo spúšťačov toho všetkého," zhodnotila na záver.

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu