Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Patrícia Vittek o plánoch s FRAJEROM aj o dcére: Uf, TOTO nechce počuť žiadny rodič!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar )

BRATISLAVA - Ženy z rodu Vittekovcov sú ako taký malý slovenský klan Kardashian. Dve z nich - Patrícia a jej dcéra Thia - sa nedávno spoločne ukázali na prehliadkovom móle Bratislavských módnych dní, kde sa nepredviedli len ako modelky, ale dokonca si spoločne aj zaspievali. Pri tejto príležitosti sme tieto pôvabné dámy oslovili na spoločný rozhovor, kde sme sa nerozprávali iba o spomínanom evente, ale zabrúsili sme aj do súkromia...

Ako prvé nás zaujímalo, ako prišlo k tomu, že si mama a dcéra strihli spoločné spevácke číslo. „Vlastne trošku môj, ale Janka Pištejová nám poslala skladby, ktoré by chcela urobiť.  Povedala, aby sme niečo vymysleli a potom už keď sme stáli v štúdiu, stále tam niečo nejako chýbalo. Stále nám to posielala, že ešte nejaké možno basy... A nakoniec keď mi povedali, že mám predviesť aj nejaký model, tak som si povedala, že to spojíme," vysvetlila pre Topky.sk Patrícia, ktorá spevácku kariéru zavesila na klinec kvôli deťom a iným pracovným povinnostiam. 

Galéria: Veľká galéria z druhého dňa BMD

To, že sa k tomu na chvíľku vrátila, však rozhodne neľutuje. „A toto bolo aj také, že po tých desiatich rokoch, kedy som mala zaspievať, hoci len tú minútu, sa priznám, že som si to užila, pretože musím povedať, že spievať s vlastnou dcérou je pre mamu naozaj niečo výnimočné," dodala dvojnásobná mamička, ktorú potešilo aj to, že jej prvorodená dcéra Sofia otvárala celú fashion show.

Patrícia Vittek o plánoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar )

Aj keď sa Patrícia po rokoch opäť vrátila aj do úlohy modelky, priznala nám, že táto rola jej až tak veľmi nesedí. „Ja sa na tom smejem, že toto naozaj nie je... Toto nie je rola, v ktorej sa ja cítim dobre. Ani to tak nikdy nebolo. Viem fotiť, to ma baví, ale ja som vždy radšej "za". Aj keď to vždy vyzeralo, že mám radšej byť pred kamerou, pre mňa je teraz takáto rola manažéra, manažérky aj vlastnej dcéry, oveľa príjemnejšia," prezradila nám Patrícia, ktorú z hľadiska podporoval aj jej partner Denis. 

Nuž a keď už tam bol, nedalo nám, aby sme sa na neho nespýtali. Viac sa dozviete v našom rozhovore, kde nám tmavovláska a jej mladšia dcéra Thia porozprávali aj o tom, aké majú plány do budúcnosti a čo Patríciu ako mamu rozhodne nepotešilo! 

Patrícia Vittek o plánoch s FRAJEROM aj o dcére: Uf, TOTO nechce počuť žiadny rodič! (Zdroj: Tomáš)

Viac o téme: Patrícia VittekThia Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu