Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Obľúbený obchod sťahuje z trhu detskú sadu na hranie: Ak ju máte doma, okamžite ju prestaňte používať!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, Pixabay)

BRATISLAVA - Superlacný obchodný reťazec Action sťahuje z trhu ďalší nebezpečný produkt. Ide o "Sadu Scoubidou", ktorá môže predstavovať zdravotné riziko. Ak vlastníte tento produkt, okamžite ho prestaňte používať a vráťte ho do predajne Action, peniaze vám budú vrátené.

Problémovou je "Sada Scoubidou" s EAN kódmi 8715275821800 a 8715275821879. Action čísla produktu sú 102758 / 3202854. Dodávateľom je Avec BV.

Obľúbený obchod sťahuje z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Action.com)

"Výskum ukázal, že prívesky Sady Scoubidou s číslom produktu 102758 / 3202854 obsahujú vyššie množstvo zmäkčovadla DEHP, ako je povolený limit. To môže predstavovať zdravotné riziko. Produkty nespĺňajú bezpečnostné požiadavky stanovené spoločnosťou Avec BV pre jej produkty, a preto sa sťahujú z trhu," informuje spoločnosť Action na svojom webe.

Zákazníkov, ktorí vlastnia tento produkt, vyzýva, aby ho okamžite prestali používať a vrátili ho do predajne Action. Peniaze im budú vrátené v plnej výške, aj keď už nemajú doklad o kúpe. Tento produkt sa predával od januára 2024 do apríla 2024.

"V mene spoločností Avec BV a Action sa ospravedlňujeme za spôsobené nepríjemnosti a ďakujeme za spoluprácu," dodáva Action s tým, že v prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte spoločnosť Avec BV na adrese customerservice@avec.nl.

Viac o téme: Nebezpečná hračkaAction
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu