Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Známy slovenský párik si prešiel ROZCHODOM: A teraz... Sú z nich rodičia!

Stali sa z nich rodičia!
Stali sa z nich rodičia! (Zdroj: GettyImages)

BRATISLAVA - Približne po roku vzťahu sa tanečnica Vierka Ayisi a tréner Jany Landl rozišli. V marci 2023 sa prevalilo, že to známy promi párik skúsil znova. No a teraz sa stali z nich rodičia!

Vzťah Vierky Ayisi a Janyho Landla sa prevalil v máji 2022, v tom čase už ale mali za sebou aj spoločnú dovolenku. V marci 2023 dvojica potvrdila rozchod. Ich láska bola však taká silná, že sa ich cesty znovu spojili.  

Dcéra Fredyho Ayisiho s bývalým frajerom: Aha, s kým sa dala OPÄŤ DOKOPY!

„Máme sa k sebe a je to aktuálne. Áno, sme spolu,” potvrdila v septembri minulého roka pre Topky.sk tanečnica. „Život nám opäť spojil cesty. Asi niektoré veci v živote netreba tlačiť, treba ich nechať ísť a niektoré veci sa tak samy od seba zrazu spontánne vyriešia pre najlepší prospech,” dodala Vierka, ktorá doslova žiarila šťastím. 

V novembri zaľúbenci oznámili, že čakajú bábätko. Neskôr sa aj zasnúbili. No a dnes svojim fanúšikom pripravili krásne prekvapenie. „Ahojte, volám sa Nalia Landl a prišla som na tento svet 23.4.2024 v deň 35. narodenín mojej maminky. Maminka aj ocinko sú zdraví a šťastní rodičia a odteraz sme krásna rodinka,“ napísal hrdý otecko. Novopečeným rodičom gratulujeme!

Viac o téme: Vierka AyisiJany Landl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu