Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nový PÁR v slovenskom šoubiznise: Feši markizák sa dal dokopy s touto HEREČKOU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

BRATISLAVA - Niektoré dámy - a to najmä tie mladšie ročníky - dnes horko zaplakali. Odkedy sa Martin Klinčúch objavil v markizáckom seriáli Pán profesor, žne jeden úspech za druhých. Objavil sa už v niekoľkých televíznych projektoch, v roku 2021 dokonca vyhral šou Tvoja tvár znie povedome. No a teraz... Zjavne sa mu darí aj v súkromí!

Ešte vo februári Martin v relácii Neskoro večer hovoril o tom, ako nešikovne sa snažil upútať pozornosť neznámej dievčiny vo fitku. Znelo to teda tak, že 22-ročný herec ešte stále nenašiel tú pravú a užíva si život slobodného mladíka. Nuž ale, tomu je podľa všetkého koniec. Herec sa so svojimi sledovateľmi na sociálnej sieti Instagram podelil o milú novinku. 

Galéria: Galéria Martin Klinčúch

Martin, ktorý je idolom obrovského množstva mladých dievčat, si našiel priateľku. A nie je to len tak hocikto! Mladému umelcovi učarovala herečka Bronislava Ištvánová. Ak nepatríte medzi fanúšikov divadla, kde táto pôvabná dievčina pôsobí, možno ju poznate zo seriálu Prokutárorka, kde v hlavnej úlohe hviezdi Zuzana Mauréry. A objavuje sa tam aj Broňa, ktorá stvárňuje postavu Katky - nevlastnej dcéry prokurátorky Sáry Wolfovej.

To, že Martin Klinčúch sa teší z nového vzťahu a po svojom boku má tmavovlasú umelkyňu, dal vedieť on sám. Na spomínanej sociálnej sieti zverejnil fotografiu, kde sa s Bronislavou objímajú, romanticky sa na seba usmievajú a za všetko hovorí aj hercov stručný, no zároveň jasný komentár. „Môj svet," vyznal sa v popise k spoločnému záberu a pridal aj zamilované srdiečko. A pozrite sa - tvoria skutočne krásny pár! 

Nový PÁR v slovenskom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Martin KlinčúchBronislava Ištvánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu