Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Šebestová po včerajšej VÁŽNEJ autonehode: PRVÉ slová!

Magdaléna Šebestová sa prihovorila po včerajšej autonehode
Magdaléna Šebestová sa prihovorila po včerajšej autonehode (Zdroj: Instagram M.S./Facebook Polícia SR)

STUDIENKA/MALACKY - Kúsok za Bratislavou sa včera popoludní stala vážna dopravná nehoda. Pri tej malo prísť k čelnej zrážke dvoch áut, v každom z nich sedeli dve ženy. Ako informovala TV Joj, v jednom z nich sedela aj Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová (40) so svojou sestrou. Na mieste nehody zasahovali všetky záchranné zložky, 2 sanitky a vrtuľník. Aktuálne sa Šebestová prihovorila svojim fanúšikom.

„Nie je to síce zobudenie niekde na dovolenke, ale je to jedno z najkrajšich rán, aké som mala. To, že sme so sestrou živé, je len vďaka anjelovi, ktorý nad nami stál! Ďakujeme Tati,“ vyjadrila sa otvorene dnes ráno. „Ďakujem za to veľké množstvo správ! A ďakujem celému tímu traumatológie na Kramároch. Ste úzašní!" dodala. My sme Magdalénu kontakovali, ale na naše správy zatiaľ neodpovedala. Prajeme skoré zotavenie!

Galéria: Magdaléna Šebestová

„Dopravní policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách boli dnes, krátko po 15:00 vyslaní k dopravnej nehode, ku ktorej došlo na ceste II/590 v smere z Malaciek do obce Studienka. V uvedenom úseku došlo k zrážke vozišiel zn. Fiat a Lexus, pri ktorej utrpeli celkovo štyri osoby ľahké zranenia. Jedna zo zranených osôb, 82-ročná spolujazdkyňa vodiča vozidla Fiat, bola privolaným vrtuľníkom prevezená do jednej z nemocníc k ošetreniu,“ informovola včera na sociálnej sieti Facebook polícia. 

„40-ročná vodička vozidla Lexus ako aj 78-ročný vodič vozidla Fiat, boli podrobení vykonávaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tie skončili negatívnym výsledkom. Podľa doterajších informácií by malo byť ako príčina dopravnej nehody nedanie prednosti v jazde vozidlom zn. Fiat. Presné príčiny ako aj okolnosti tejto nehody sú však aj naďalej predmetom vyšetrovania,“ dodali muži zákona.

Viac o téme: Magdaléna ŠebestováAutonehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu