Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

OBROVSKÁ TRAGÉDIA: Známa moderátorka v slzách... Smrť milovaného manžela Ondřeja (†38)!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

PRAHA - Známa česká moderátorka Petra Svoboda (41) prežíva obrovskú bolesť. Uplynulý víkend so svojou rodinou strávila na rodinnej chate na juhu krajiny. Pohodový víkend sa však zmenil na obrovskú tragédiu. V nedeľu poobede prišla o svojho milovaného manžela Ondřeja Křivku (†38).

Rok 2019 bol pre Petru a Ondřeja prelomový. Dvojica sa zasnúbila, vzali sa a v auguste sa stali rodičmi spoločného synčeka, ktorý dostal meno Eduard. Manželia spoločne vychovávali aj malú Ráchel, ktorú má moderátorka z predchádzajúceho vzťahu. Celé ich manželstvo pôsobilo absolútne idylicky. Aktuálne sa však rodina musí vysporiadať s tragédiou, akú nečakali ani v najhorších snoch. 

OBROVSKÁ TRAGÉDIA: Známa moderátorka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Počas víkendového pobytu na chalupe prišla Petra o svojho milovaného manžela a ich synček o ocka. Ondřej Křivka zahynul po nehode, zosnulého manažéra zrazilo auto. O nehode ako prvý informoval portál novinky.cz.  Podľa ich informácií ku kolízii došlo po 16. hodine v obci Dírná - Nová ves. Ondřej bol práve na bicykli a zrazilo ho auto, ktoré mu nedalo prednosť. 

„Vodič vozidla Citroen, ročník narodenia 1986, na križovatke nedal prednosť mužovi na bicykli. Ten pri dopravnej nehode utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. U vodiča policajti vykonali dychovú skúšku a test na prítomnosť iných návykových látok. S negatívnym výsledkom,“ povedal pre Novinky policajný hovorca Miroslav Šupík.

„Muž bol pri našom príchode v bezvedomí, záchranári okamžite začali s nepriamou masážou srdca a nadväznou resuscitačnou starostlivosťou. Hoci sa cyklistu pokúšali desiatky minút oživovať, ich snaha bola márna. Lekár nakoniec musel konštatovať smrť,“ upresnila pre spomínaný portál Zuzana Fajtlová z juhočeskej krajskej záchranky.

Blízkym zosnulého Ondřeja Křivku vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Viac o téme: Petra SvobodaOndřej Křivka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu