Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Vážna dopravná NEHODA: Čelná zrážka dvoch áut... V jednom z nich vraj sedela bývalá MISS!

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (3)
Magdaléna Šebestová (Zdroj: Topky)

STUDIENKA/MALACKY - Kúsok za Bratislavou sa dnes popoludní stala vážna dopravná nehoda. Pri tej malo prísť k čelnej zrážke dvoch áut, v každom z nich sedeli dve ženy. Ako informuje TV Joj, v jednom z nich mala sedieť aj Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová (40) so svojou sestrou.

Galéria: Magdaléna Šebestová

Ako ďalej TV Joj informuje, na mieste aktuálne zasahujú všetky záchranné zložky, 2 sanitky a privolaný bol aj vrtuľník. 

Magdaléna Šebestová
Zobraziť galériu (3)
Magdaléna Šebestová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Dopravní policajti Okresného riaditeľstva PZ v Malackách boli dnes, krátko po 15:00 vyslaní k dopravnej nehode, ku ktorej došlo na ceste II/590 v smere z Malaciek do obce Studienka. V uvedenom úseku došlo k zrážke vozišiel zn. Fiat a Lexus, pri ktorej utrpeli celkovo štyri osoby ľahké zranenia. Jedna zo zranených osôb, 82-ročná spolujazdkyňa vodiča vozidla Fiat, bola privolaným vrtuľníkom prevezená do jednej z nemocníc k ošetreniu,“ informuje na sociálnej sieti Facebook polícia. 

„40-ročná vodička vozidla Lexus ako aj 78-ročný vodič vozidla Fiat, boli podrobení vykonávaniu dychovej skúšky na zistenie prítomnosti alkoholu v dychu, tie skončili negatívnym výsledkom. Podľa doterajších informácií by malo byť ako príčina dopravnej nehody nedanie prednosti v jazde vozidlom zn. Fiat. Presné príčiny ako aj okolnosti tejto nehody sú však aj naďalej predmetom vyšetrovania,“ píše ďalej polícia. 

Viac o téme: Magdaléna Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu