Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Obrovský zvrat v prípade tragédie v Rohožníku! Obvinenú manželku obete prepustili! Šokujúce, kde sa nachádza

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Martin Baumann,FB)

ROHOŽNÍK - Obec Rohožník sa ešte stále spamätáva z víkendovej tragédie. Otca dvoch detí našli mŕtveho v bytovom dome. Spolu s ním sa tam nachádzala aj jeho zranená 39-ročná manželka, ktorú odviezli do nemocnice a poranené mali byť aj ich dve deti. Polícia obvinila manželku obete, no zo zadržania už ju medzičasom prepustili.

O zvrate v prípade informuje televízia Markíza. Obvinenú ženu policajti prepustili a v súčasnosti má byť na psychiatrii. Podľa informácií žena dlhšie užívala lieky. „Obvinená osoba bola prepustená zo zadržania a bola umiestnená v psychiatrickom zariadení. Vo veci sú vykonávané úkony prípravného konania, ďalšie informácie nie je možné vzhľadom na štádium konania poskytnúť," uviedla prokurátorka a hovorkyňa Krajskej prokuratúry Bratislava Gabriela Kováčová.

Zranené boli aj deti

Záchranári po príchode na miesto činu konštatovali smrť 47-ročného muža. Do nemocnice transportovali 39-ročnú ženu s otvorenými ranami vo viacerých oblastiach tela a dvoch maloletých. Podľa informácií portálu noviny.sk malo mať 7-ročné dievčatko zlomenú kľúčnu kosť a poranenú hlavu. 3-ročný chlapec zas utrpel krvácanie do hlavy. Obe deti majú okrem toho aj psychickú traumu, čo potvrdila hovorkyňa OS ZZS Petra Klimešová.



Polícia tento prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin vraždy a úmyselný prečin ublíženia na zdraví. „V uvedenej trestnej veci bolo vznesené obvinenie osobe ženského pohlavia. Žiadne ďalšie informácie nie je možné vzhľadom na štádium konania poskytnúť. Pokiaľ ide o otázky týkajúce sa maloletých detí, tieto patria do kompetencie Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny,“ potvrdila Kováčová.

Viac o téme: TragédiaVraždaRohožník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu