Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

DCÉRA zlatokopky, ktorá si zobrala o 63 rokov staršieho miliardára: FOTO... Je to KÓPIA svojej mamy!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Anna Nicole Smith (†39) sa do pamäti verejnosti zapísala ako najslávnejšia zlatokopka sveta. V roku 1994 sa totiž vydala za 89-ročného miliardára J. Howarda Marshalla, ktorý 2 mesiace po svadbe zomrel. Už 17 rokov je po smrti aj ona sama... Pri pohľade na jej dcéru (17) to však pôsobí, akoby nikdy nezomrela. Je totiž vernou kópiou svojej mamy!

Anna Nicole Smith sa preslávila v roku 1994, kedy si ako 26-ročná zobrala 89-ročného miliardára J. Howarda Marshalla. Ten len dva mesiace po svadbe zomrel a začala sa bitka o majetky. V roku 2004 sa najslávnejšia zlatokopka zoznámila s Larrym Birkheadom, s ktorým sa dala dokopy a začali spolu žiť v Los Angeles.

Krátko potom Anna otehotnela a presťahovala sa na Bahamy. A v tom momente skončil aj jej vzťah s Larrym. „Žili sme spolu a plánovali sme dieťa. Vyberali sme meno. Napriek tomu, čo sa hovorilo, Anna vedela, že som otcom dieťaťa,“ povedal v minulosti pre Daily Mail. Dôvodom krachu ich vzťahu mal byť práve súd o dedičstvo po miliardárovi. Larry hovoril o nejakých ľuďoch, ktorí blondínku na Bahamy vzali. 

Dannielynn s otcom Larrym
Zobraziť galériu (6)
Dannielynn s otcom Larrym  (Zdroj: Profimedia)

„Mysleli si, že jej tie (peniaze) budem chcieť vziať, videli ma ako hrozbu a Anna tomu verila,“ uviedol a dodal: „Bola to hra, ktorú som musel hrať. Ale zostali sme v kontakte až do jej smrti.“ Len pár dní po narodení dcéry Dannielynn v roku 2006 postihla Annu obrovská tragédia. Na predávkovanie zomrel jej 20-ročný syn Daniel. A o 5 mesiacov zomrela z rovnakého dôvodu aj ona sama. 

Aktuálne má jej dcéra Dannielynn už 17 rokov a svojej neslávne známej mame akoby z oka vypadla. Spolu s otcom Larrym majú spoločný profil na sociálnej sieti Instagram, kde pravidelne pridávajú spoločné fotky. A pred rokom sa bok po boku objavili aj na prominentnom večierku. Pozrite, ako krásna blondínka dnes vyzerá! 

Viac o téme: Anna Nicole SmithDannielynn Birkhead
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu