Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Chcete byť súčasťou hokejového šialenstva? Výhodné balíčky vstupeniek na MS v ľadovom hokeji s lístkami na vlak priamo k štadiónu sa míňajú!

Originálny darček - hokejový šál. Advertoriál Zobraziť galériu (3)
Originálny darček - hokejový šál. (Zdroj: ZSSK)

Najväčšiu hokejovú udalosť roka podporil národný dopravca. ZSSK ponúka balíčky so vstupenkou na MS v hokeji 2024 spolu so spiatočným lístkom domov za výhodné ceny. No nemali by ste dlho váhať, lístky sa rýchlo míňajú. Zažiť nezabudnuteľný zážitok môžete aj vy, dostanete k tomu aj originálny darček!

Už tento piatok vypukne svetové hokejové šialenstvo. 10. mája štartujú v susednej Českej republike Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, ktoré potrvajú do 26. mája. Boje o titul majstra sveta budú prebiehať v dvoch mestách, a to v Prahe a v Ostrave. Práve v ostravskej Ostravar Aréne, ktorá bola zrekonštruovaná pre MS v hokeji 2024, bude hrať aj slovenský tím a taktiež aj dva štvrťfinálové zápasy. Ak patríte medzi skalných fanúšikov hokeja, tento rok to budete mať na skok. No ak ešte nemáte zakúpené lístky, máme pre vás skvelú príležitosť, ako ich získať.   

Cestovanie na túto špeciálnu príležitosť by malo byť dobre naplánované. A preto nestrácajte čas a všetku energiu si ušetrite pre poriadne povzbudzovanie nášho tímu, o cestovanie sa postarajú profesionáli. Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) si pre všetkých fanúšikov pripravila poriadne prekvapenie! Na MS v ľadovom hokeji vás do Ostravy dopravia pohodlné vlaky.

ZSSK totiž v spolupráci s Českými dráhami ponúka výhodné balíčky vstupeniek na zápasy aj so spiatočným lístkom na vlak. V balíčku je pre každého vášnivého hokejového fanúšika pripravený aj originálny darček – fanúšikovský šál. Exkluzívne balíčky si môžete zakúpiť na stránke Vlakem na hokej. No čas sa kráti a lístkov ubúda, so zakúpením lístkov by ste sa mali poponáhľať! Voľné sú už len lístky na tri posledné zápasy.

Vlakom ZSSK na hokej.
Zobraziť galériu (3)
Vlakom ZSSK na hokej.  (Zdroj: ZSSK)

Máte už len poslednú šancu, lístky sa rýchlo míňajú!

Zakúpením balíčka sa tak odveziete priamo do Ostravy, vystúpite pár minút pešo od štadióna, vychutnáte si hokejový zážitok a po ňom vás vlak privezie opäť domov. Vyhnete sa tak dopravným zápcham či stresu z hľadania parkovania. Vlaky štartujú v Košiciach a prechádzajú cez severné Slovenskom napríklad cez Poprad, Ružomberok, Žilinu či Čadcu. Za pár hodín sa tak pohodlnou cestou ocitnete priamo na mieste hokejovej udalosti. Navyše, cestovanie vlakom je nie len komfortné, ale aj ekologické. Už počas cesty vo vlakoch ZSSK môžete fandiť či občerstviť sa v spoločenskom vozni s partiou priateľov a prežívať hokejovú atmosféru už pred vypuknutím. Alebo môžete len tak oddychovať, všetky vozne sú klimatizované.

Chcete byť súčasťou hokejového
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR/AP Photo/Lynne Sladky)

Veľkou výhodou je, že v rámci balíčku získavate nielen cestovný lístok a vstupenku na zápas Slovenska, ale aj lístok na ďalší duel v rámci daného hracieho dňa!
 

Napríklad 12.5.2024 sa môžete zúčastniť až 3 zápasov:

KAZ - SVK

LAT - FRA

SWE - POL

Ceny balíčkov sa pohybujú od približne 206 eur do 257 eur, v závislosti od atraktivity zápasu. Na každý hrací deň má pre vás dopravca k dispozícii 400 lístkov. Pozor, lístky na najlákavejšie zápasy sa míňajú veľmi rýchlo, preto sa poponáhľajte a zakúpte si ten váš ešte dnes.

Cestovný poriadok vlakov na majstrovstvá sveta spolu nájdete tu.

Kompletný zoznam hokejových balíčkov a zápasov slovenskej reprezentácie v skupine B nájdete tu.

 

Viac o téme: ZSSKNatívMS v hokeji 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu