Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Slávny hudobník (64) nezaháľa: Pred dvoma týždňami oznámil rozvod… Už ho spájajú s inou (39)!

Zobraziť galériu (3)

LONDÝN - Slávny gitarista Adam Clayton (64), ktorý sa preslávil vďaka pôsobeniu v legendárnom zoskupení U2, pred dvoma týždňami oznámil, že po viac ako 10-tich rokoch sa jeho manželstvo rozpadlo. V týchto dňoch ho však začali spájať s novou ženou, ktorá je od neho o 25 rokov mladšia.

Na konci apríla sme vás informovali o tom, že gitarista Adam Clayton spoločne so svojou manželkou oznámili, že sa ich cesty rozchádzajú. Dvojica si povedala svoje áno pred viac ako 10-timi rokmi a počas ich vzťahu sa im narodila dcéra Alba.

Po dvoch týždňoch od tejto šokujúcej správy to však vyzerá tak, že hudobník si už stihol za svoju expartnerku nájsť náhradu. Tou by mala byť o 25 rokov mladšia žena menom Lainey Sheridan-Young (39), s ktorou sa už ukázal aj na verejnosti.

„Adam a Lainey boli spolu na večeri a boli si veľmi blízki. Často sa jeden druhého dotýkali a vyzerali byť spolu veľmi šťastní. Jeho vzťah s bývalou manželkou skončil už dávnejšie, ešte predtým, než sa zblížil s Lainey," povedal zdroj pre The Sun.

Bono Vox a basgitarista Adam Clayton
Zobraziť galériu (3)
Bono Vox a basgitarista Adam Clayton  (Zdroj: TASR/Photo by Rob Grabowski/Invision/AP)

Viac o téme: Adam Clayton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu