Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

EXmanžel Gwen Stefani má NOVÚ priateľku: Je to speváčkina KÓPIA... Len o 19 rokov mladšia!

Gwen Stefani s bývalým manželom Gavinom Rossdalom Zobraziť galériu (2)
Gwen Stefani s bývalým manželom Gavinom Rossdalom (Zdroj: SITA)

MEXIKO - Gwen Stefani (54) a líder anglickej kapely Bush Gavin Rossdale (58) boli manželmi dlhých 14 rokov. V roku 2016 však prišiel rozvod. Aktuálne je speváčka opäť vydatá za Blakea Sheltona (47). Jej bývalému sa však opäť usadiť nepodarilo. Za posledné roky vystriedal niekoľko partneriek... No a tá nová je vernou kópiou Gwen. Len je o 19 rokov mladšia!

Gwen Stefani a Gavin Rossdale mali idylický vzťah, z ktorého vzišli traja synovia. V roku 2015 však speváčka podala žiadosť o rozvod. Ona síce ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely, no ako postupne vychádzalo najavo, hudobník mal byť svojej žene neverný. Šuškalo sa aj o exmilencovi s umeleckým menom Marilyn (Peter Robinson), s ktorým Gavin v minulosti "experimentoval".

Aktuálne má už Gwen nového manžela - v roku 2021 povedala áno americkému spevákovi Blakeovi Sheltonovi. No a nenapraviteľný Gavin si naďalej užíva života. Síce sa aj v jeho súvislosti spomínajú oficiálen partnerky, tie sa však po jeho boku pravidelne striedajú. Najnovšie zahraničné médiá prišli s informáciou, že je v jeho živote opäť nová láska. A pri pohľade na paparazzi fotky sa mnohí zarazili.

Vyzeralo to totiž, akoby sa vrátil k svojej bývalej manželke. V skutočnosti je však jeho novou priateľkou speváčka Xhoana Xheneti, ktorá si hovorí skrátene Xhoana či Xhoana X. Dvojica si užíva dovolenku v Mexiku... Blondínka akoby slávnej speváčke z oka vypadla. Nosí platinové vlasy, výrazne červený rúž, aj šatku na hlave, ktorou bola Gwen v minulosti známa. Doslova vyzerajú ako sestry, len Xhoana je o 19 rokov mladšia.

Gavin Rossdale s novou priateľkou Xhoanou.
Zobraziť galériu (2)
Gavin Rossdale s novou priateľkou Xhoanou.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Gwen StefaniGavin Rossdale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu