Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Slovenské celebrity ukázali svoje MAMY: Wau, pozrite, to sú ale KOČKY!

Dojemné vyznania slovenských celebrít! Zobraziť galériu (3)
Dojemné vyznania slovenských celebrít! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Pri príležitosti včerajšieho Dňa matiek množstvo celebrít ukázalo ženy, ktoré ich priviedli na tento svet. Eva Cifrová, Monika Szabó Horváthová či tanečnica Natália Glosíková... Pozrite, aké sú ich maminy kočky!

Deň matiek oslavujú ženy, ktoré priviedli na tento svet nový život. Mamy sú obdarúvané darmi od svojich milovaných detí, ktoré si ich vážia za trpezlivosť, obetavovať a nekonečnú lásku. Vyznania venovali tým svojím ku včerajšiemu sviatku aj naše celebrity.

Bývalá playmate Eva Cifrová svojej mame Eve

„Maminka moja, dnes máme sviatok obidve. Každý deň, čo ťa mám je vzácny deň, nie iba ten dnešný. Veľmi si prajem, aby som aj ja so svojou dcérou mala tak prekrásny a úprimný vzťah, ako máme my dve. Ľúbiť ťa budem do môjho posledného dňa na tomto svete!" napísala. No a Eva so svojou mamou akoby si z oka vypadli!

Herečka Monika Szabó svojej mame Zlatici

„Dnešok patrí tebe maminka moja... Ďakujeme za všetko a ľúbime ťa,“ uviedla. No a herečkina mama je poriadna kočka a mnohí by ju tipovali za Monikinu sestru.

Slovenské celebrity ukázali svoje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Tanečnica Natália Glosíkova svojej mame Jane

„Moja najväčšia opora aj inšpirácia Moja MAMA,“ vyjadrila sa.

Komička Eva Evelyn Kramerová svojej mame Eve

„Je pravda, že nie každá mama je tá najlepšia, nie každá mama svojmu dieťaťu poskytne všetko, čo má... Počuvám a vidím to dosť často... Sú ľudia, ktorí robia chyby a nesprávajú sa k svojim deťom ani len láskavo, sú narcistické matky, sú ľudia, ktorí sa stanú rodičmi za zvláštnych okolností a sú matky, ktoré svoje deti nechcú... ak náhodou patríte do tejto skupiny verím, že to nie je ľahké a posielam jedno vážne stisnutie... ale ak dnes môžete, aspoň im tak vnútorne poďakujte za život... lebo ten nám vie za každých okolností priniesť množstvo krásnoty (okrem iného ja si uvedomujem denne, aké mám sťastie, že tú moju maminu mám a že mi je tak blízka... Mami ďakujem, že si zo mna vykresala decentnú ľudskú bytosť aj keď to asi nebolo jednoduche, ľubkám ťa,“ vyznala sa.

Viac o téme: EvelynDeň matiekEva CifrováMonika Szabó
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu