Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

STRACH slovenského moderátora o čerstvo narodeného syna: Vzali ho na JIS-ku!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram S.P.)

BRATISLAVA - Najkrajšie chvíle života sa zmenili na obrovský strach! Reč je o slovenskom moderátorovi Samuelovi Procházkovi, ktorý sa pred týždňom stal otcom synčeka Tea. Po radostnom oznámení sa však na pár dní odmlčal... Prežíval totiž náročné chvíle - novorodeniatko museli preniesť na JIS-ku!

Moderátorovi rádia Európa 2 Samuelovi Procházkovi, ktorý moderuje po boku herca Olivera Oswalda, za sa posledných pár mesiacov zmenil život od základov. Po zásnubách a rýchlej svadbe na jeseň minulého roka, sa z neho pred týždňom stal otec. Bábätko mu na svet priviedla jeho manželka Viktória a Samo sa radostnou novinkou pochválil na sociálnej sieti Instagram. 


Obrovská RADOSŤ slovenského moderátora: Stal sa OTCOM... FOTO z pôrodnice!


No a potom už na internete nebol veľmi aktívny. Aktuálne priznal, že prežíval náročné chvíle plné strachu - synčeka Tea totiž po narodení museli preniesť na JIS-ku. „Posledné dni som sa vám veľmi nevenoval. Tým, že malého vzali na JIS, boli to náročnejšie dni na našu psychiku a na sociálne siete v takom čase človek vôbec nemyslí,“ priznal ustarostený otec. 

„Ale keďže sa aj v reálnom živote aj tu na Instagrame pýtate, kedy už Viky pustia z nemocnice, tak vám takto naraz odpovieme. Nevieme, ale veríme, že nás čím skôr všetkých pustia domov,“ dodal moderátor. Prečo jeho drobca museli previezť na JIS-ku, však už neprezradil. Prajeme malému Teovi veľa zdravia a čerstvej mamičke krásny prvý Deň matiek!

Viac o téme: Samuel Procházka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu