Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Blondínka (19) odhalila šokujúce tajomstvo muža, s ktorým mesiace randila: Po tomto by prišlo zle aj vám!

(Zdroj: TikTok/bipolarb1tch3000)

KALIFORNIA – Laura Twyfordová z Eastvale v Kalifornii sa vybrala na TikTok, aby odhalila ohavné detaily svojej dilemy. Devätnásťročná dievčina vysvetlila, že niekoľko mesiacov chodila s jedným mužom. Po rozchode sa však dozvedela hrôzostrašnú vec.

Laura uviedla, že všetci jeho priatelia a rodina vedeli o jeho vzťahu, ale nikto jej nepovedal o jeho ďalšej priateľke, s ktorou sa stretával tri roky. V pôvodnom videu, ktoré získalo viac ako 9,2 milióna zhliadnutí, sa Laura rozpletala bizarný milostný trojuholník. „V podstate pred pár mesiacmi som stretla jedného chlapa. Zblížili sme sa. Začali sme sa stretávať a nie len tak náhodne,“ prezradila a dodala, že spoločne plánovali budúcnosť vrátane svadby a detí. „Stretol moju rodinu. Bol mnou posadnutý. Bola to ako láska z filmu. Nehrali sme žiadne hry, neexistovali medzi nami žiadne klamstvá ani dráma. Bol to jednoducho skvelý vzťah,“ uviedla ďalej.

Neskôr si však na ňu nedokázal nájsť dostatok času. Neustále bol zaneprázdnený. Rozhodla sa preto vzťah ukončiť. „Bolo to také sladké. Povedal: ‚Je mi to tak ľúto, prial by som si, aby veci boli inak. V budúcnosti si na teba urobím čas‘,“ prezradila. Laura však zistila, že nič nie je také, ako sa zdalo. Keď si prezrela jeho nové príspevky na Instagrame a zašla do komentárov, jedna z používateliek sociálnej siete ho nazvala manželom. „Pomyslela som si, že je to zvláštne, pretože sme spolu boli mesiace a rozišli sme sa len pred dvoma dňami,“ priblížila. Napokon zistila, že muž, s ktorým chodila, bol už tri roky zadaný.

Uvedomila si, že zatiaľ čo s ňou trávil noci, s Laurou si užíval zase cez deň. Následne prezrela aj Facebook jeho mamy. Uvedomila si, že jeho najlepší kamarát, ktorý s nimi trávil veľa času, bol v skutočnosti brat mužovej priateľky. To Lauru pochopiteľne zmiatlo. „Robila som všetko pre to, aby som tú ženu kontaktovala. Neodpovedala. Nakoniec mi odpovedal jej muž,“ prezradila Laura. Dozvedela sa, že pár je v skutočnosti v otvorenom vzťahu a mužova priateľka o Laure celý čas vedela. „Všetci jeho priatelia, všetci to vedeli. Celý čas. A všetci to predo mnou tajili,“ uviedla.

Laurino video zaplavilo obrovské množstvo komentárov od ľudí, ktorí jej ponúkli svoju podporu. „Mám pocit, že ľudia by mali mať možnosť žalovať ľudí za emocionálnu ujmu a kradnutie času,“ uviedla jedna z komentujúcich. „Podstatou otvoreného vzťahu je, že ste otvorený vo všetkom... vrátane druhej strany. Najmä vrátane druhej strany,“ skonštatovala druhá. „Ako to, že ľudia majú energiu na vedenie dvoch odlišných životov,“ dodala tretia.

Viac o téme: Nevera Otvorený vzťahŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu