Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Ženu v noci zobudil čudný zvuk vychádzajúci z toalety: Zodvihla veko a... Po tomto sa bojí používať záchod!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

AUCKLAND – Nicole Chittyovú zobudili zvláštne špliechajúce zvuky odkiaľsi z domu. Keď si uvedomila, že vychádzajú z jej toalety, začalo sa hodinové utrpenie, po ktorom sa niekoľko dní bála chodiť na záchod.

Nicole Chittyová z novozélandského Aucklandu bola sama doma so svojou mačkou Avou. Bolo okolo polnoci, keď začala počuť čudné zvuky. „Vstala som, rozsvietila svetlá, postavila som sa ku vchodu do toalety a len som čakala. Špliechanie sa začalo znova,“ povedala pre Yahoo News. „Z neznámych dôvodov som zavrela poklop na záchode a ďakujem, že som to urobila,“ dodala. Ponáhľala sa po hokejku a pomaly začala otvárať záchod, šokovaná svojím objavom. „Stretla som sa s potkanom,“ prezradila. „Pokračovali sme v pozeraní sa na seba a ja som si postupne uvedomovala, že teraz musím vymyslieť, ako ho odtiaľ dostať. Vtedy nastala panika,“ uviedla ďalej.

Chittyová sa rozhodla, že najlepším riešením bude dostať potkana do nejakej nádoby a potom ho vypustiť von. Rozhodla sa zobrať kôš na bielizeň a položiť ho pred toaletu. Následne použila hokejku, aby mohol votrelec nejakým spôsobom vyjsť z toalety. „Hneď, ako som spustila hokejku do toalety, potkan vedel, čo má robiť, chytil sa a ani sa nepohol, keď som ho vytiahla,“ uviedla. Chittyová si najprv myslela, že potkana musela priniesť Ava, ale potom zistila, že je nepravdepodobné, že by jej mačka dokázala otvoriť a zatvoriť veko toalety po tom, ako ho tam uložila. 

„Netuším, ako sa dostal do toalety, ale mám pocit, že sa nejako najskôr dostal do potrubia, inak si to neviem vysvetliť. Povedzme, že mi trvalo niekoľko dní, kým som získala späť sebavedomie pri používaní toalety,“ povedala. Nie je to príjemná predstava, ale potkany dokážu ľahko preplávať kanalizačným potrubím a dostať sa do toalety vďaka svojim ostrým pazúrom, ktoré im umožňujú šplhať sa. Tiež majú ohybný chrbát, ktorý im umožňuje vojsť do úzkych priestorov.

Viac o téme: ToaletaPotkan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu