Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ak v tomto VIDEU zbadáte žabu, máte lepší zrak ako väčšina ľudí: Iba málokto to zvládne, skúsite to?

(Zdroj: TikTok/boatmanmatt)

USA – Na vyriešenie tejto hádanky budete potrebovať bystré pozorovacie schopnosti. Používateľ TikToku sa podelil o video, na ktorom je okrem iného zachytená aj žaba. Vašou úlohou je spozorovať tohto obojživelníka v priebehu dvadsiatich sekúnd. Je to však poriadne náročné.

Každý si vo videu, ktoré na TikToku publikoval používateľ známy ako Boatman Matt, všimne listy a kmeň stromu ležiaci na zemi. Niekde je však ukrytá žaba. Vyzval preto divákov, aby sa ju pokúsili nájsť. Vo videu neskôr ukáže, kde presne sa nachádza, preto máte na vyriešenie tejto hádanky 20 sekúnd. Aj keď sa môže zdať, že ide o pomerne dlhý časový limit, v skutočnosti je hľadania náročné. Skúsite to?

Je zrejmé, že žaba je dobre zamaskovaná a v lese dokonale splýva s prostredím. Napriek tomu sa niektorých používateľom sociálnej siete podarilo nájsť ju. „Pane bože, tu je,“ napísal komentujúci a Matt ho pochválil za jeho pozorovacie schopnosti. Ak sa vám žabu doposiaľ nepodarilo nájsť, dáme vám malú indíciu: Nie sú to len farby, ktoré maskujú tohto obojživelníka, ale aj jeho tvar.

Ako dokazuje záver videa, žaba po celý čas sedí pri padnutom kmeni stromu na listoch. Keď sa budete sústrediť na svetlohnedý list priamo pri padnutom kmeni a pozriete sa na jeho spodnú časť, spozorujete ukrytého obojživelníka.

Viac o téme: ŽabaHlavolamOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu