Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Správanie Harryho a Meghan naštvalo kráľovskú rodinu: Karol III. a princ William penia od zlosti!

Meghan Markle, princ Harry Zobraziť galériu (3)
Meghan Markle, princ Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Pred pár dňami sa princ Harry (39) a jeho manželka Meghan Markle (42) objavili v Nigérii. Ich návšteva však vyzerala tak, akoby boli obaja stále súčasťou kráľovskej rodiny, čo poriadne nahnevalo princa Williama a Karola III.

Program princa Harryho bol počas nedávnych dní poriadne náročný. Z Veľkej Británie, kde sa však nestretol so svojou rodinou, si to namieril do Nigérie, kam dorazila aj jeho manželka Meghan Markle.

Táto návšteva však poriadne nahnevala princa Williama a Karola III. Podľa nich to totiž vyzeralo, akoby Harry a Meghan boli stále pracujúcimi členmi kráľovskej rodiny a podľa toho sa k nim v Nigérii aj správali.

Princ Harry
Zobraziť galériu (3)
Princ Harry  (Zdroj: SITA)

„Karol III. a William začali po ich návšteve poriadne premýšľať. Musia vymyslieť, ako celú situáciu vyriešiť. Keď sa pozriete, čo robili Harry a Meghan v Nigérii, tak je jasne vidieť, čoho sa kráľovská rodina bojí. Bolo tam všetko, čo očakávate od oficiálnej návštevy - prijatie, návštevy škôl, charít, zranených vojakov a znevýhodnených ľudí," uviedol expert na kráľovskú rodinu Jennie Bond pre Mirror.

„Ich preslovy a celkové správanie malo navodiť dojem, že sú stále platenými členmi kráľovskej rodiny. Williamovi a Karolovi III. sa to však ani trochu nepáči. Majú pocit, že im Meghan a Harry dávajú najavo, že nepotrebujú ich povolenie na to, aby pracovali rovnako, ako členovia kráľovskej rodiny. Chcú to robiť podľa seba, kedykoľvek a kdekoľvek," doplnil Bond.

Karol III., princ William
Zobraziť galériu (3)
Karol III., princ William  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryPrinc WilliamMeghan MarkleKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu