Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Zosnulý Harapes (†77) nemal ŽIADNU šancu: Nádor mu našli len TÝŽDEŇ pred smrťou... Vďaka nehode!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: CT)

PRAHA - V stredu popoludní zasiahla Česko mimoriadne smutná správa. Vo veku 77 rokov zomrel jeden z najslávnejších českých tanečníkov a herec Vlastimil Harapes. Podľahol ťažkej chorobe. Ako sa však ukázalo, nebola taká dlhá, ako sa prvotne predpokladalo. Nádor mu lekári našli len týždeň pred smrťou... Vďaka malej nehode pred domom!

Hoci si mnohí myslia, že o svojom zlom zdravotnom stave tušil dlhšie, k lekárovi nešiel. Lenže týždeň pred smrťou spadol pred svojím domom v Prahe a dotĺkol sa. Musel si preto privolať sanitku, ktorá ho previezla do nemocnice. No a tam mu lekári oznámili zdrvujúcu správu. „Zle dýchal a kašľal, preto mu okamžite urobili röntgen pľúc,“ prezradil Blesku svedok. 

A ten potvrdil najväčšie obavy. Baletný majster mal celkom veľký nádor blízko srdca, ktorý sa aj kvôli umiestneniu nedal operovať. „Previezli ho do Fakultnej nemocnice na Karlovom námestí na pľúcne oddelenie,“ dodal zdroj s tým, že tam sa potvrdilo, že má už aj metastázy v ďalších orgánoch. Lekári preto Harapesovi nedávali už žiadnu nádej. Zomrel len týždeň po určení diagnózy. 

Vlastimil Harapes
Zobraziť galériu (2)
Vlastimil Harapes  (Zdroj: ČT)

Galéria: Vlastimil Harapes

Viac o téme: Vlastimil Harapes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu