Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Horor v dovolenkovom raji: Turistku znásilnili na párty v luxusnom hoteli

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MARBELLA - Dovolenka v Marbelle sa pre britskú turistku zmenila na nočnú moru: 26-ročná Britka sa stala obeťou sexuálneho napadnutia v luxusnom hoteli. Španielska polícia informovala o zadržaní 27-ročného muža.

Pre mladú turistku z Veľkej Británie, ktorá bola na dovolenke na španielskom pobreží Costa del Sol, sa jej pobyt stal peklom: 26-ročnú turistku napadli a sexuálne zneužili počas párty.

archívne video

Agresor ráta s tým, že sa nebudete brániť - Bianka Urbanovská, lektorka sebaobrany

Ako uvádza britský "Sun", 26-ročný žena oslavovala na párty s priateľmi v luxusnom hoteli v Puerto Banus neďaleko Marbelly. Medzi hosťami bol aj 27-ročný muž, tiež turista z Veľkej Británie, o ktorom neskoršia poškodená tvrdí, že sa s ním predtým zoznámila v plážovom bare.

Keď sa však opäť stretli, 27-ročný muž začal byť agresívny a svoju dovolenkovú známu sexuálne obťažoval. Po tom, čo 26-ročná žena incident oznámila polícii, bola prevezená do nemocnice, kde boli stopy údajného znásilnenia lekársky zdokumentované.

Údajný sexuálny zločinec je teraz v cele policajného zaistenia. Zatiaľ sa nepotvrdilo, či sa obvinený už k obvineniam vyjadril. Nejasné zostáva aj to, či už bolo voči turistovi vznesené oficiálne obvinenie alebo či bol prepustený.

Viac o téme: ZnásilnenieŠpanielskoMarbella
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu