Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

ŠOKUJÚCA SPRÁVA z Hollywoodu: Schyľuje sa k ROZVODU páru snov? On sa vraj už ODSŤAHOVAL!

Ben Affleck, Jennifer Lopez Zobraziť galériu (2)
Ben Affleck, Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Keď sa dvojica v roku 2022 k sebe vrátila a povedala si svoje áno, fanúšikovia boli vo vytržení. Aktuálne informácie však hovoria o tom, že idylka Jennifer Lopez (54) a Bena Afflecka (51) vydržala len dva roky. Vraj sa u nich schyľuje k rozvodu a herec sa už odsťahoval zo spoločného domu!

Informácie sa začali šíriť po tom, čo dvojicu spolu nevideli už dlhých 7 týždňov. Portál In Touch potom priniesol šokujúce správy od zdroja. Ben sa vraj už stihol odsťahovať aj z ich spoločného domu. „Jennifer sa sústreďuje na kariéru a na svoje deti. Ben sa už odsťahoval a pravedpodobne budú musieť predať dom snov, kotrý hľadali dva roky,“ vyjadril sa zdroj, podľa ktorého sa schyľuje k rozvodu. 

Galéria: Jennifer Lopez a Ben Affleck

„Nikdy sa neprestanú milovať, ale ona ho nemôže ovládať a on ju nemôže zmeniť,“ dodal zdroj k dôvodom ich údajnej krízy. Daily Mail v tejto veci kontaktoval hovorcov oboch hviezd, odpovede sa však nedočkali. Zatiaľ tak ide len o nepotvrdenú informáciu - môže tak ísť o vymyslenú klebetu, no aj o smutnú pravdu. Ako to naozaj je, ukážu zrejme aj najbližšie týždne. 

Ben Affleck, Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (2)
Ben Affleck, Jennifer Lopez  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu