Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Dara Rolins priznala, že jej zo zákroku už HRABE: Trvá to DLHO... Nevedela o tom!

(Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA - Uplynuli už tri mesiace od skrášlovacieho zákroku, ktorý Dara Rolins (51) podstúpila v Taliansku. Dala si urobiť face lifting, lifting krku a operáciu viečok. A hoci uplynuli toľké týždne stále nevidí výsledný efekt. Sama vraj netušila, že to bude trvať tak dlho... A priznala, že jej z toho už začína hrabkať!

Dara Rolins sa nikdy netajila tým, že za svoj vzhľad vďačí plastickým operáciám či iným skrášľovacím zákrokom. Tie posledné však chcela zatajiť - aspoň na chvíľu. Stal sa však presný opak a taliansky lekár, ktorý ju operoval, sa svojím promi úlovkom okamžite pochválil na sociálnych sieťach - ako vtedy prezradil, speváčka podstúpila facelifting, lifting krku a operáciu viečok. 

Galéria: Dara Rolins

Uplynuli odvtedy 3 mesiace a Dara sa po menšom detoxe opäť vrátila na sociálne siete. Vyslúžila si však okamžitú kritiku. Ľudia jej písali, že vyzerá hrozne a mnohí sú názoru, že sa zákrok nepodaril. Dara sa však rozhodla uviesť veci na pravú mieru a o svojom zákroku porozprávať viac. Výsledný efekt vraj bude vidno až o niekoľko mesiacov. A hoci má už rany zahojené, je len v polovici procesu.

„Jazvy sa zahoja tak za 2 mesiace. Ovšem čas, ktorý potrvá, než sa budete cítiť a vyzerať prirodzene, je výrazne dlhší. Môžem potvrdiť, že som po troch mesiacoch približne v polovičke. A po osobnej skúsenosti z rýchlosti uzdravovania sa, som pripravená, že to môže trvať ešte o dosť dlhšie,“ vysvetlila na svojej stránke vermibydara.com. Všetko vraj závisí od kvality a hrúbky kože. 

Sama vraj nevedela, že to bude trvať tak dlho. „A nie, nevedela som, že to bude trvať tak dlho. Som strelec. Povaha, ktorá ide do všetkého po hlave. Videla som obrázok PRED a PO a chcela som to tiež. Možno dobre, že som dopredu nevedela o jak veľký a komplikovaný zákrok sa vlastne jedná... A že mi z toho celého bude v závere už pekne hrabkať,“ pokračovala Dara. Na záver sa vyjadrila aj k najčastejšej otázke - koľko to celé stálo.

Sume sa však chcela vyhnúť. „Nebudem konkrétna. Stačí si trošku podzobkať na internete a k cene sa skôr či neskôr dostanete samy. A nezabudnite pripočítať letenky, hotely, vďaka opakovaným návštevám/kontrolám u doktora. To v prípade, že sa rozhodnete pre zahraničie... A áno, zdravotné služby v zahraničí sú drahšie. Aj v Taliansku. V Amerike dokonca niekoľkonásobne,“ prezradila Dara. 

Sama sa vraj o zákrok v USA zaujímala. Dôvodom bolo, že to celé chcela utajiť. „Prečo? Hlavne preto, že som chcela absolvovať zákrok v anonymite... To úplne nevyšlo. Čo už. Nevadí,“ dodala.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu