Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Sklárova EX (56) si vypočula svoj TREST za podvody: 7 rokov NATVRDO!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar/Polícia SR- Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Koncom augusta minulého roka obletela Slovensko informácia o podvodoch exmanželky Petra Sklára (55), Anny Sklárovej (55). Žena sa vydávala za falošnú lekáru a oklamala dôchodkyňu o 3000 eur. Policajti jej napokon klepli po prstoch a ocitla sa vo vyšetrovacej väzbe. Pred pár dňami si vypočula svoj trest - súd jej naparil 7 rokov natvrdo... Sklárová sa však odvolala!

Peter Sklár sa v minulosti v láske kruto popálil. Bývalý vzťah mu stroskotal na veľkých finančných problémoch. Jeho exmanželka, s ktorou má dvoch synov, bola totiž obvinená z niekoľkomiliónových podvodov, za ktoré si ešte počas ich vzťahu odsedela 2 roky vo väzení. Potom prišiel rozvod. No Anna Sklárová sa zo svojich dávnych prešľapov nepoučila.

Anna Sklárová
Zobraziť galériu (2)
Anna Sklárová  (Zdroj: KR PZ Košice)

V auguste obletela Slovensko správa, že sa vydávala za falošnú lekárku a ničnetušiacu dôchodkyňu obrala o 3000 eur. Policajti jej však napokon klepli po prstoch a vo vyšetrovacej väzbe čakala na svoj trest. O tom, ako informuje denník Nový čas, súd rozhodol pred necelým mesiacom. Podľa neho je Sklárová vinná a vo väzení by si mala posedieť dlhých 7 rokov. 

„V predmetnej veci bola obžalovaná A. S. rozsudkom zo dňa 16. 4. 2024 uznaná vinnou zo spáchania zločinu podvodu podľa §221 ods. 1, ods. 3 Trestného zákona a bol jej uložený nepodmienečný trest odňatia slobody v trvaní 7 rokov,“ vyjadrila sa pre spomínaný denník prokurátorka Gabriela Kováčová. Rozsudok však zatiaľ nie je právoplatný. „Keďže obžalovaná podala odvolanie, vec nie je právoplatná. Obžalovaná je naďalej v súdnej väzbe,“ dodala Kováčová. 

Viac o téme: Peter SklárAnna Sklárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu