Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Brutálny útok na zdravotne postihnutého! Napadla ho štvorčlenná skupina za bieleho dňa: Skončil v nemocnici

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

TRENČÍN - Brutálny útok sa odohral v jednom z trenčianskych podchodov. Podľa našich informácií tam mala štvorčlenná skupina mladých ľudí brutálne napadnúť staršieho pána zdravotne ťažko postihnutého a spôsobiť mu mnohopočetné zlomeniny. Prípadom sa zaoberá polícia.

Partia dvoch dievčat a dvoch mužov minulý týždeň v stredu 8.5. 2024 za bieleho dňa v podchode hneď vedľa pneuservisu Mikonabrutálne brutálne napadla staršieho muža, ktorý trpí ťažkým zdravotným postihnutím. Spôsobili mu mnohopočetné zlomeniny.

archívne video

Do dvanástej hodiny boli nahlásené bombové útoky na vyše 800 školách po celom Slovensku (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

"Otec musí podstúpiť operáciu.Takže dúfam, že si teraz spokojný, čo si urobil a verím že ťa spravodlivosť dobehne. Prosím spoluobčanov ak ste niečo videli dajte mi vedieť, alebo kontaktujte číslo 158. Bola to štvorčlenná skupinka. Dvaja muži a dve ženy vo veku cca 20-25 rokov," opísal hrôzostrašný útok syn obete a ľudí poprosil o pomoc pri pátraní po páchateľoch.

Polícia sa prípadom zaoberá. "V predmetnej veci je vedené trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctvo. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné teraz poskytnúť bližšie informácie," poznamenala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová. 

Viac o téme: NemocnicaPolícia útok Trenčín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu