Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Ako ušetriť pri nakupovaní? S touto výhodou môžete míňať aj naďalej a aj napriek tomu šetríte!

Triky, ktoré ste dodnes nevyužívali, naplnia vaše peňaženky. Advertoriál Zobraziť galériu (4)
Triky, ktoré ste dodnes nevyužívali, naplnia vaše peňaženky. (Zdroj: Getty Images/Jacob Wackerhausen)

V dnešnej dobe je dôležité mať prehľad o svojich financiách a využívať všetky dostupné možnosti na úsporu. Čítajte ďalej a zistite, ako môžete využiť rôzne spôsoby, ako získať aspoň malé peniaze za nákupy a transakcie späť.

Ušetriť čo i len drobné peniaze je veľkou výzvou, a to aj u tých, ktorí majú stabilnú prácu a dobré finančné zázemie. Jednoducho, mať peniaze nazvyš, je dnes celkom náročné. No ak poznáte malé triky, môžu sa vám aj popri utrácaní pripísať na účet aspoň drobné čiastky.

Za platbu až 100 eur späť  

Jednou z možností, ako ušetriť, je získavanie peňazí späť za platenie kartou. Ide o tzv. cashback, čo v preklade doslova znamená „peniaze naspäť.“ Je to skvelá príležitosť vrátenia peňazí späť na účet pri nákupe v obchodoch aj cez internet. Najdôležitejšie je vybrať si dobrú kartu s výhodnými podmienkami.

Program cashbacku ponúka aj Tatra banka. Pri otvorení nového Účtu pre modrú planétu od Tatra banky môžete získať až 100 eur späť z platieb kartou. Tento účet si môžete otvoriť online z pohodlia domova. Z každej platby kartou, či už v obchodoch, alebo na internete, vám vrátia 10 % z platby. Tento benefit sa zastaví po tom, čo získate späť 100 eur.

Za nákup s Tatra bankou môžete teraz získať až 100 eur späť.
Zobraziť galériu (4)
Za nákup s Tatra bankou môžete teraz získať až 100 eur späť.  (Zdroj: Getty Images/Paul Bradbury)

Okrem cashbacku ponúka Tatra banka aj množstvo ďalších výhod pri založení Účtu pre modrú planétu. Napríklad ak si otvoríte účet online, či už cez mobilnú aplikáciu, alebo cez web, máte ho až na 12 mesiacov bez poplatku za vedenie. Ďalších 12 mesiacov bez poplatku získate, ak si do Tatra banky prenesiete účet z inej banky. Účet pre modrú planétu môžete mať bez poplatku za vedenie aj navždy, ak splníte určité podmienky. Čím viac produktov si vyberiete, tým nižšia bude cena vášho účtu. 

Odmeny pre verných

Programy vernosti, ktoré ponúkajú viaceré značky, vám môžu priniesť skvelé výhody a zľavy za vaše nákupy. Pri každom nákupe zbierate body, ktoré neskôr môžete vymeniť za zľavy na budúce nákupy alebo za rôzne bonusy, ako sú darčekové karty. Preto by ste mali sledovať programy vernosti od značiek, ktoré často nakupujete, alebo od služieb, ktoré pravidelne využívate. Takto môžete maximalizovať svoje úspory a získať ešte viac za svoje peniaze.

Vernostné programy dnes ponúka nielen množstvo e-shopov, ale aj kamenných obchodov.
Zobraziť galériu (4)
Vernostné programy dnes ponúka nielen množstvo e-shopov, ale aj kamenných obchodov.  (Zdroj: Getty Images/Tevarak)

Majte prehľad

V neposlednom rade je pre akékoľvek ušetrenie peňazí dôležité mať prehľad o vašich financiách, respektíve o výdavkoch. K tomu vám dokáže pomôcť digitálna služba od Tatra banky, ktorá vám bude dostupná ihneď, ako si zriadite účet. Potom si už len v mobilnej aplikácii budete môcť sledovať, koľko a ako často míňate a taktiež budete môcť vidieť aj Spending plan, teda plán výdavkov na najbližšie obdobie. Vašu finančnú situáciu tak budete mať ľahko pod kontrolou.

Chcete 100 eur späť a ďalšie výhody od Tatra banky? Klikajte sem!

button
button

Advertoriál pripravený v spolupráci s Tatra bankou.

Viac o téme: ŠetrenieúčetTatra bankaPeniazeNatív
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu