Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Muž namaľoval obraz, začali sa diať hrôzostrašné veci: Záhadný sen a potom... Okamžite by ste z domu ušli!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reddit/technicolourhappy)

USA – Zdá sa, že prizvať temnú entitu do svojho domu sa dá aj inak, ako kúpou strašidelných predmetov. Svoje o tom vie muž, ktorý namaľoval zdanlivo obyčajný obraz. V jeho dome sa však začali diať zvláštne veci, predovšetkým vtedy, keď uňho prespávali ženy.

Používateľ Redditu v príspevku vysvetlil, že asi pred dvomi rokmi prežíval ťažké obdobie po rozchode. Rád maľuje, preto sa raz v noci rozhodol, že namaľuje obraz. „Cítil som zvláštne nutkanie. Sadol som si a dokončil som ho na jedno posedenie. Bol som šokovaný, aké to bolo dobré a podrobné v porovnaní s čímkoľvek, čo som namaľoval kedykoľvek predtým. Keď som skončil, cítil som sa unavený a išiel som spať,“ uviedol. V tú noc sa mu sníval strašidelný a živý sen so ženou na obraze. Stála na konci jeho postele, pozerala sa naňho a hovorila niečo, na čo si muž nespomína. „Pamätám si, že som sa bál,“ priblížil.

Na druhý deň ráno na to už nemyslel. Obraz položil na stojan oproti kúpeľni. Vtedy sa však začali diať zvláštne veci. „Začal som sa stretávať s novým dievčaťom, raz v noci prišla, bolo neskoro a pozerali sme film. Išla do kúpeľne. Vyšla biela ako stena a pýtala sa, či som búchal do steny za zrkadlom. Povedal som jej nie, za stenou kúpeľne nič nie je, len tehla,“ uviedol muž. „Odmietla prísť znova. Povedala, že to bolo hlasné búšenie, také silné, až sa triaslo zrkadlo,“ dodal. Odvtedy sa stretol aj s inými ženami, no údajne nasledoval rovnaký scenár – keď prišli do domu, počuli buchot na stene za posteľou či za stenou v kúpeľni.

„Sám som to búchanie nikdy nepočul, ale jedného dňa som sa rozhodol obraz odložiť do skrine, pretože ma tie príbehy začínali strašiť,“ vysvetlil používateľ sociálnej siete. „V tú noc ma zobudilo veľmi hlasné búchanie na stenu priamo za čelom postele. Pozrel som sa hore a môj pes stál nado mnou s labkami na mojej hrudi a hľadel na stenu, akoby ma chcel chrániť, nikdy predtým som ho to nevidel robiť,“ priblížil. Búchanie podľa jeho slov trvalo asi 20 sekúnd a bolo veľmi hlasné, akoby sa niekto snažil preraziť stenu. Muža to pochopiteľne vydesilo.

Muž namaľoval obraz, začali
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Na druhý deň obraz položil späť na stojan a odvtedy nepočul žiadne búchanie. Nastal však ďalší problém – veci v jeho dome záhadne miznú alebo sa premiestňujú. „Obraz ma desí, ale nikdy som nepočul, že by niekto namaľoval niečo, čo by pozvalo ducha. Mám pocit, že sa zbláznim,“ dodal a vyzval ostatných, aby mu pomohli. Jeho príspevok okamžite zaujal množstvo ľudí. „Počul som, že keď je niekto veľmi zraniteľný a niečo vytvorí, napríklad maľbu, keramiku alebo čokoľvek iné, môže to spôsobiť takú silnú negatívnu energiu, že to pozve démona alebo zlého ducha, aby sa toho zmocnil,“ napísal komentujúci, čím vystrašil ostatných používateľov sociálnej siete. Viacerí navrhli, aby obraz predal alebo umiestnil mimo domu. Autor príspevku ale vysvetlil, že obraz nechce zničiť.

Viac o téme: Paranormálne javyObraz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu