Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Mladíka vydesila fotografia z roku 1905: Veď vyzerá úplne ako... Z tej podoby budete mať husiu kožu!

(Zdroj: Facebook/Michael Koropisz - Artist )

STOCKPORT – Michael Koropisz zostal úplne zmätený po tom, čo si všimol záber z roku 1905. Je presvedčený, že ide o dôkaz jeho minulého života. O záber sa pred pár rokmi podelil na sociálnej sieti. Jeho príbeh dodnes fascinuje aj desí ľudí.

Michael Koropisz zostal zmätený fotkou, ktorú jeho priatelia našli na internete. Zachytáva muža, ktorý by mohol byť Michaelovým dvojčaťom – napriek tomu, že fotografia bola urobená v roku 1905. Profesionálny umelec hovorí, že už chápe, prečo sa rád oblieka do viktoriánskych oblekov a vyhýba sa moderným technológiám. Umelec, ktorý je známy svojou láskou k viktoriánskej ére, priznal, že ho záber najprv vystrašil. Čiernobiela snímka z roku 1905 zobrazuje mladého muža vo veku okolo 20 rokov, ktorý sedí na stoličke a pozerá na svoju novú manželku.

Michael zo Stockportu v štáte Greater Manchester zdieľa svoju fotografiu v rovnakej polohe, aby ukázal neskutočnú podobnosť medzi dvojicou. Pre denník Mirror uviedol: „Bol som ohromený, keď som si uvedomil, že to nie som ja. Máme rovnaké vlasy, tvar tváre, nos a zmysel pre obliekanie. Keď som to spätne vyhľadal na internete, vedel som, že nejde o falošný záber.“ Veľa ľudí ho po tomto objave nazvalo cestovateľom v čase. „Musí to byť jedna z najbizarnejších vecí, aké som kedy videl, naozaj ten muž vyzerá ako ja,“ dodal.

Napriek tomu, že Michael žije v 21. storočí, trvá na tom, že aj naďalej sa bude obliekať do viktoriánskych šiat z 19. storočia a svoj dom zapĺňať starožitnosťami. Michael tiež cestuje na starom bicykli, píše brkom a atramentom a odmieta pozerať televíziu. Teraz si je istý, že odhalil dôvod svojej fascinácie touto érou. „Neviem nič o mužovi na fotografii z roku 1905, ale podľa vzhľadu jeho módy bol buď z Veľkej Británie alebo USA. Mám pocit, že sa pozerám na nedávnu fotku seba, ale samozrejme to tak nie je. Teraz viem, že som mal minulý život,“ uviedol.

Viac o téme: DvojníkMinulý životCestovateľ v čase
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu