Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Prečo zostať na dlažbe?

Na terasu i do interiéru si kúpte dlažbu - imitáciu dreva, kameňa, krásu si budete užívať bez zmien, série Trend  (RAKO) Zobraziť galériu (6)
Na terasu i do interiéru si kúpte dlažbu - imitáciu dreva, kameňa, krásu si budete užívať bez zmien, série Trend (RAKO)

Voľbou materiálov to pri návrhu a zariaďovaní nového bytu, domu, či rekonštrukcii obvykle začína. Zvoľte si také, ktoré sa vám nielen páčia, ale do budúcna splnia predstavy o kvalitnom modernom bývaní.

Dôležité je, dobre a rýchlo sa rozhodnúť. Keď vyberáte od podlahy, sú napríklad v hre prírodné, tradičné aj celkom nové podlahové krytiny. Univerzálna a nenáročná keramická dlažba vám skráti a uľahčí stresujúce váhanie, jej prednosti oceníte totiž doma aj v exteriéri. Môžete ju použiť v každej miestnosti a nielen na podlahe. Je maximálne odolná, trvanlivá a v priemere ju kúpite za dostupnú cenu (20€/m2). Pokiaľ si neviete poradiť, obráťte sa hneď vo fáze výberu na  autorizované predajne RAKO.

Prečo zostať na dlažbe?
Zobraziť galériu (6)

Série vďaka svojmu neutrálnemu vzhľadu môžu vhodne prepojiť kompletný interiér, séria Cemento (RAKO)

Prečo zostať na dlažbe?
Zobraziť galériu (6)

Oblečte si vašu kúpeľňu do série RAKO 1883, inšpirovanú obkladmi z vily Tugendhat.

Buďte v pokoji

Počítajte s tým, že ušľachtilé prírodné materiály ako napríklad drevo alebo naopak tie umelé (PVC, vinyl, laminát...) sú viac náročné a niekedy pod vplyvom pôsobenia prostredia aj v nežiaducom pohybe. Musíte ich udržiavať a hýčkať, vadí im väčšie množstvo rozliatej vody, môžu napučať, či zosychať, nepáči sa im styk s chemikáliami, UV žiarením, prípadne drobné domáce nehody.

Prečo zostať na dlažbe?
Zobraziť galériu (6)

Výhodou obkladov je, že sa ľahko udržujú bežnými čistiacimi prostriedkami a to aj tie, ktoré napodobňujú imitáciou drevo, série Porto (RAKO)

Podlahy z mäkších krytín sa tiež ľahšie poškodia. Lamináty sú zasa nosičom elektrického náboja, takže vám občas uštedria „ranu“, PVC a vinyl reagujú na zahriatie zmenou tvaru. Keramické dlaždice sa oproti tomu nepohnú. Teplo znášajú výborne, vedú ho a sú ideálnou krytinou nad podlahové vykurovanie. Sú vhodné aj pre alergikov, trápiť sa nemusíte ani s údržbou, na bežnú dlažbu postačí voda, handra a saponát.

Prečo mať doma obklady a dlažby?

kuchyňa – keramika sa uplatní na podlahe, obložiť môžete aj stenu nad pracovnou doskou, pohrať sa môžete s kombináciou veľkého formátu a mozaiky, výhodou sú chemická nezávadnosť, odolnosť, údržba

obývačka – „horúce“ okolie krbu zvláda keramika najlepšie, v rodinnom dome sa ponúka bezbariérové a optické prepojenie interiéru s vonkajšou terasou, pri vstupe zo záhrady sa nemusíte báť každého škrabnutia na podlahe

Prečo zostať na dlažbe?
Zobraziť galériu (6)

série Siena

kúpeľňa, wellness – miesto pre keramiku ako stvorené, nevadí jej voda, vlhko, para a striedanie teplôt, kalibrované výrobky umožňujú kladenie s minimálnou šírkou škáry, nie je tu priestor pre plesne

chodba, vedľajšie miestnosti – oproti ostatným materiálom jednoznačne vedie v odolnosti, tvrdosti a ľahkej údržbe

exteriér – exotické drevo okolo bazénu, či na terase je fajn, ale po čase stráca vplyvom počasia na atraktivite a nepekne šedne, keramický obklad zostáva bez zmeny

Prečo zostať na dlažbe?
Zobraziť galériu (6)

Dizajn s optikou prírodného kameňa série Stones, cena od 22,20€/m2

Neustále v móde! Nosí sa stále…

Keramické dlaždice sú odrazom aktuálnej módy, farieb, dekorácií, životného štýlu. Technológie, ktoré dnes ovládli laser a digitálne spracovanie pomáhajú vytvárať kolekcie podľa posledných trendov.

Ak sa vám páči dlažba a chcete ju na stenu, nie je to vôbec problém. Výrobky sú vhodné pre oba použitia. Jednotlivé povrchy a formáty spolu nesúťažia, naopak sa doplňujú a nabádajú k mnohým  kombináciám.

Ako predísť zašlým škáram?

Jedinou možnosťou ako zaistiť škáry v pôvodnej farbe je ich pravidelné čistenie. „V portfóliu máme špeciálny čistiaci prostriedok na keramické obklady a dlažby, pomocou ktorého sa dá zaistiť tiež čistenie škár. Ide o prípravok CL 803 “ radí Tomáš Lindauer, odborník na produkty stavebnej chémie RAKO SYSTEM. Pokiaľ chcete v kúpeľni lesk ako blesk, použite špeciálny CL 804! Viac informácií na www.rako.eu

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu