Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Dráma na futbale: VIDEO Znepriatelené rodiny migrantov sa pobili, padol aj výstrel, zasahovať musela polícia!

Na futbalovom zápase sa strhla bitka medzi znepriatelenými klanmi migrantov
Na futbalovom zápase sa strhla bitka medzi znepriatelenými klanmi migrantov (Zdroj: X/@mouh_kay)

ESSEN –V nemeckom meste Essen sa odohral zápas medzi ARZ Libanon a RuWa Dellwig. Počas zápasu sa ale náhle strhla bitka medzi dvoma znepriatelenými rodinami a príbuznými. Podľa dostupných informácií sa do bitky zapojilo až 60 mužov a dokonca padol aj výstrel.

O incidente informoval nemecký denník Bild. Údajne malo ísť o spor medzi rozvetvenými rodinami z prostredia migrantov. Na mieste musela zasahovať aj policajná hliadka, ktorá obkľúčila futbalové ihrisko. Nikto zo zúčastnených sa však najskôr nechcel priznať, čo hádku vyvolalo.

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 810 (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

„O 15:55 sme dostali veľa tiesňových volaní o bitke na futbalovom ihrisku, okamžite sme išli na miesto činu a podarilo sa nám dostať situáciu pod kontrolu. Zabezpečili sme aj nábojnicu, ktorá sa teraz analyzuje. Keďže predpokladáme, že bitka mala spojenie s klanmi, na mieste boli aj naši vyšetrovatelia,“ uviedol policajný hovorca Matthias Werk a dodal, že u viacerých boli zaistené aj nože. Jeden z mužov mal byť údajne nožom aj napadnutý, potom zaznel aj výstrel.

Podľa medializovaných informácií mala byť nájdená nábojnica z ostrej zbrane. Pri bitke bol podľa RTL zranený 21-ročný syn Hidira Araza, ktorý bol prevezený do nemocnice. Sporu mal predchádzať spor medzi ním a rodinou libanonského klanu. Údajne malo ísť o nezaplatené pohľadávky. Medzi zranenými mal byť ešte jeden muž. Podľa polície sa už obom darí lepšie a s podozrivými prebieha v týchto dňoch vyšetrovanie.

Násilné klanové rodiny sa stávajú v Nemecku čoraz väčším problémom. Oliver Huth z Asociácie nemeckých kriminalistov varoval pred podceňovaním nebezpečenstva. „Musíme sa zamerať na popredné osobnosti klanov, podobne ako to robia taliansky kolegovia,“ dodal. Oba futbalové kluby násilie odsúdili a uviedli, že s bitkou nemajú nič spoločné a dúfajú, že polícia celú situáciu vyšetrí a objasní.

Viac o téme: MigrantiNemeckoBitkaEssen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu