Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Princovi Harrymu bráni v zmierení s Karolom III. vlastný brat: Konflikt s Williamom prerástol do čírej nenávisti!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vzťahy medzi kráľovskou rodinou a princom Harrym sú v posledných rokoch na bode mrazu. Väčšina ľudí mala za to, že dôvodom je práve syn Karola III. Jedna z najlepších kamarátok kráľovnej Camilly však povedala, že za celým sporom je princ William.

Petronella Wyatt sa s kráľovnou Camillou spoznala, keď mala len 18 rokov. Odvtedy je jej dobrou kamarátkou a väčšina ľudí by si myslela, že vo svojom komentári pre The Telegraph vyjadrí podporu kráľovskej rodine, ktorá v posledných mesiacoch doslova bojuje s princom Harrym a jeho manželkou Meghan. 

Opak bol však pravdou a podľa jej slov nie je problém v mladšom synovi Karola III., ale v jeho bratovi - princovi Williamovi. Ten má byť totiž hlavným dôvodom, pre ktorý sa doteraz nevedeli Harry a britský kráľ zmieriť, keďže sa v tom snaží svojmu otcovi všemožne zabrániť.

„O Harrym a Williamovi má verejnosť mylnú predstavu. William je ten, ktorý je problémový a je to práve on, kto bráni v tom, aby sa jeho otec zmieril s Harrym. V tomto čase by boli celá krajina a aj Karol III. povzbudení tým, keby opäť stáli bok po boku," napísala Wyatt, ktorej mal tieto informácie prezradiť jeden z bývalých členov služobníctva.

Princ William
Zobraziť galériu (2)
Princ William  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ HarryPrinc WilliamKarol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu