Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Slávny herec opísal boj so zákernou chorobou: Desivé detaily... Myslel som na to najhoršie!

Edward James Olmos Zobraziť galériu (3)
Edward James Olmos (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prehovoril o svojom náročnom období. Americký herec Edward James Olmos (77) bojoval v roku 2022 s rakovinou hrtana a v najnovšom rozhovore prezradil detaily jeho liečby, počas ktorej prežíval ťažké chvíle.

Edward James Olmos sa preslávil vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad seriál Miami Vice či film Selena. Posledné roky jeho života však poznačila rakovina hrtana, s ktorou bojoval v roku 2022.

Aj napriek tomu, že sa dokázal vyliečiť, mu podľa jeho slov táto zákerná choroba a následné zotavovanie zmenilo život. O detailoch svojho náročného boja prehovoril v najnovšom rozhovore pre Daily Mail, v ktorom povedal, že si nebol istý, či sa vôbec dožije ďalšieho rána.

„Tri mesiace po poslednej liečbe boli na tej ceste najťažšie. Keď som skončil s chemoterapiou a rádioterapiou, tak to moje telo v podstate vzdalo. Vtedy to bolo veľmi náročne. Nemohol som prehĺtať, hovoriť, jesť a ani piť. Táto oblasť bola úplne zničená," povedal herec. 

„Donúti vás to zamyslieť sa nad vaším životom. Inak to ani nejde. Dívate sa na neho úplne inak, všetko prehodnocujete. Takže som veľmi vďačný za to, ako to nakoniec dopadlo," doplnil Olmos.

Edward James Olmos
Zobraziť galériu (3)
Edward James Olmos  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Edward James Olmos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu