Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Slávny hudobník vystrašil fanúšikov: Škaredý pád z pódia!

(Zdroj: pixabay.com)

VANCOUVER - Legendárna kapela Pearl Jam sa počas minulého mesiaca vydala na svoje turné po Severnej Amerike a Európe. Na koncertnej šnúre samozrejme nechýba ani gitarista Mike McCready (58), ktorý však počas vystúpenia vo Vancouveri vystrašil návštevníkov.

Skupina Pearl Jam vznikla v roku 1990 a počas svojho pôsobenie na hudobnej scéne sa zaradila medzi absolútne legendy. V roku 2017 ju uviedli do Rocknrollovej siene slávy a na svojom konte má niekoľko slávnych hitov, ako sú napríklad Even Flow či Alive. 

Počas minulého mesiaca odštartovali svoje turné po Severnej Amerike, ktoré sa budúci mesiac presunie aj do Európy. Pred pár dňami sa legendárne zoskupenie predstavilo v kanadskom Vancouveri, kde nechýbal ani legendárny gitarista a zakladajúci člen kapely Mike McCready.

Ten však počas koncertu mierne vydesil fanúšikov. Počas svojho gitarového sóla sa totiž do svojho čísla oprel až príliš a nešťastne spadol z pódia. Aj napriek tomu však pokračoval v hraní a ani tento okamih ho nerozhodil. To si všimli aj fanúšikovia, ktorí mali za tento okamih na jeho adresu len slová chvály.

Viac o téme: Mike McCready
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu