Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Milióny na účte a… Johnny Depp šokuje topánkami: Preboha, vytiahol si ich zo SMETIAKA?!

Johnny Depp Zobraziť galériu (3)
Johnny Depp (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Johnny Depp (60) nepatrí k hercom, ktorí by sa na verejnosti objavovali zakaždým ako zo škatuľky. Preferuje skôr ležírny štýl obliekania, má rád pohodlie... A zjavne aj konkrétne kúsky svojho outfitu. Topánky, v ktorých sa najnovšie objavil na ulici, totiž pôsobia, že ich nosí už riadne dlho... Alebo ich vytiahol zo smetiaka!

Galéria: Herec Johnny Depp

Hviezdny Johnny Depp sa pohybuje vo svete, kde má okolo seba mnoho stylistov. Vždy keď ide do spoločnosti, obliekajú ho tí najvychytenejší návrhári sveta. Oblečené má najkvalitnejšie obleky a na nohách najdrahšiu obuv. To je však len vtedy, keď ide na prominentnú udalosť. V súkromí si na svoj vzhľad zjavne veľmi nepotrpí. 

Paparazzi v týchto dňoch nafotili herca cestou do klubu Maison Estelle v Londýne. A ak by človek prehliadol jeho známu tvár, pomyslel by si, že ide o muža zo sociálne slabších pomerov. Oblečený bol totiž možno aj príliš neformálne. Tehlová bunda a rifle, ktoré si musel na koncoch zahnúť, boli v poriadku... No pohľad na jeho topánky mnohých šokuje. 

Tenisky známej značky totiž pôsobili, že ich denno-denne nosí už zopár rokov. Celé ošúchané a špinavé... No vyzerali, akoby ich hollywoodska hviezda vytiahla zo smetiaka. Veď posúďte sami!

Milióny na účte a…
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Milióny na účte a…
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu