Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

HRDINSKÝ čin slovenskej moderátorky: Zachránila ŽIVOT chorému mužovi!

Simona Simanová Zobraziť galériu (2)
Simona Simanová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nikto mu nepomohol! Slovenská moderátorka zachránila život chorému mužovi, ktorý odišiel z nemocnice.

Pre slovenskú moderátorku Simonu Simanovú to nebol obyčajný deň. Cestou z práce totiž z auta zahliadla muža, ktorý na ceste stál iba v pyžame, župane a papučiach. V tej chvíli okamžite začala konať!

Galéria: Simona Simanová

„Išla som smerom na Kramáre cez Patrónku, lebo som sa ponáhľala za synom na tréning a videla som z auta jedného pána, starčeka, oblečeného v župane, papučiach v pyžame... Proste evidentne odišiel z nemocnice a bol na veľkej križovatke na štvorprúdovke, autá mu trúbili. Tak som to otočila na prvej križovatke, dala som blikačky, vystúpila som z auta, pomohla som mu,“ začala na úvod.

„On vôbec nevedel ako sa volá, kde býva, koľko má rokov, odkiaľ je. Bol totálne dezorientovaný. Navyše mal vývod, takže evidentne odišiel z nejakého oddelenia a bol celý pocikaný. Prišlo mi ho strašne ľúto, takže som ho nasadila do auta, odviezla som ho na centrálny príjem a medzitým som zavolala hovorkyni teda, že toto a toto sa stalo, či by mi vedela pomôcť, že by sme sa dopátrali k tomu z akého oddelenia ten pán odišiel," pokračovala.

„Všetko toto sa podarilo, ale mne bolo strašne ľúto, keď som zistila, že toho pána tam doviezla sanitka oveľa skôr a ten pán sa zrejme niekoľko hodín pohyboval von v župane s tým vývodom, dezorientovaný medzi Kramármi a Patrónkou a nikto nebol ochotný sa pristaviť a pomôcť mu,“ dodala. Moderátorka taktiež prosí, aby sa všetci pozerali pozorne okolo seba a pomáhali, pretože nikdy neviete, či sa práve v takej situácii neocitnete aj vy.

HRDINSKÝ čin slovenskej moderátorky:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram S.S.)

Viac o téme: Simona Simanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu