Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

MEGA šou Jeana-Michela Jarreho v Bratislave: V úžase bol aj známy Slovák... Zážitok na celý život!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TASR - Jaroslav Novák/TASR)

BRATISLAVA - Na nábrežie Dunaja v Bratislave v nedeľu večer mierili tisíce ľudí z celého sveta. Veľkolepý open air koncert zadarmo tam totiž mal priekopník elektronickej hudby Jean-Michel Jarre (75) a ako hosť sa predstavil Brian May (76). Šou si nenechal ujsť ani známy slovenský tanečník Jaro Bekr (51) a bol v úžase... Bol to podľa neho zážitok na celý život!

V Bratislave vystúpil Jean-Michel Jarre (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

V nedeľu sa v areáli bratislavského výstaviska uskutočnil bezplatný open air koncert Jeana-Michela Jarra, na ktorom sa ako hosť predstavil Brian May, gitarista skupiny Queen. Veľkolepá šou na niekoľko hodín odstavila dopravu na Moste SNP, hudobné vystúpenie sprevádzané impozantnými svetelnými efektami, si totiž prišli pozrieť tisíce ľudí z rôznych kútov sveta. 

Medzi divákmi sa nachádzal aj známy slovenský tanečník a partner Moniky Hilmerovej, Jaro Bekr. A šou opísal ako zážitok na celý život. „Pamätám si, ako som ho ako sopliak počúval z kazety, ktorú domov určite priniesol brácho a na mojich šunťáckych slúchatkách z walkmana veľkosti encyklopédie. Elektronická hudba bola vtedy začiatkom 80. rokov v našich končinách niečo vzácne,“ opísal Bekr s tým, že hudba Jeana-Michela Jarra bola výnimočná v tom, že sa pri nej dala popustiť fantázia. 

„Ak by mi vtedy niekto povedal, že uvidím tento koncert tu v Bratislave, budem tam počuť toľko cudzích rečí od ľudí, ktorí prišli z celej Európy pozrieť sa... Neveril by som mu ani slovo. Ďakujem za zážitok na celý život pre našu celú rodinu. Zobrali sme aj decká a napriek tomu, že túto hudbu poznali len z môjho školenia v aute posledný týždeň, aj im sa moc páčilo. Takúto šou Bratislava ešte nezažila a asi dlho ani nezažije,“ dodal Bekr a pridal aj niekoľko záberov priamo zo šou. 

Galéria: FOTO z tlačovej konferencie k festivalu, na ktorom vystúpi aj Jean-Michel Jarre

Viac o téme: Jaro BekrJean-Michel Jarre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu