Utorok18. jún 2024, meniny má Vratislav, zajtra Alfréd

Drsná DOHRA Novotného necitlivých slov: TRESTNÉ OZNÁMENIE za útok na chorú Slováčkovú... Hrozí mu basa!

Pavel Novotný Zobraziť galériu (3)
Pavel Novotný (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Začiatkom mája vznikol ostrý konflikt medzi synom zabávača Petra Novotného (76) a Felixom Slováčkom (80). Pavel (43) ostro zareagoval na foto saxofonistu so šéfkou komunistov Kateřinou Konečnou (43). A svoje štipľavé slová adresoval aj Felixovej chorej dcére Aničke. A táto kauza má drsnú dohru... Na Novotného sa chystá trestné oznámenie. Hrozí mu dokonca basa!

Keď Pavel Novotný zbadal foto Felixa Slováčka s Kateřinou Konečnou na sociálnej siete X, neudržal sa a vulgárne sa doňho pustil. „Felix bol vždy debil,“ zareagoval a zašiel ešte ďalej. Oheň začal chŕliť aj na adresu jeho dcéry Aničky Slováčkovej, ktorej sa pred časom vrátila zákerná rakovina. Jeho slová boli natoľko necitlivé, že ich médiá z úcty k herečke ani necitujú. 

No budú mať drsnú dohru. Slováčkovi sa totiž ozval zdravotnícky právnik a bývalý člen strany Piráti Ondřej Dostál, ktorý má v úmysle podať na Novotného trestné oznámenie za kyberšikanu. A saxofonista mu dal v tejto veci zelenú. Pre Pavla je však táto informácia o to horšia, že už v tejto chvíli je v podmienke. Znamená to, že mu môže hroziť aj basa. 

„Ako je ale zjavné, toto varovanie nesplnilo svoj účel a je tu dôvod k premene trestu na nepodmienečný. Laicky povedané, aby šiel Novotný natvrdo do basy. Aj toto by teraz mali vyhodnotiť orgány činné v trestnom konaní,“ oznámil Dostál. „Ja s tým súhlasím, skrátka toto mu nemôže len tak prejsť,“ vyjadril sa pre Aha! Slováček. 

Felix Slováček s dcérou Aničkou Slováčkovou
Zobraziť galériu (3)
Felix Slováček s dcérou Aničkou Slováčkovou  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Felix SlováčekPavel NovotnýAnička Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu